MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 16:43

FOTO | O femeie și-a bătut și violat iubitul după ce bărbatul a refuzat să facă sex cu ea

Distribuie

Amy Nicole Parrino, în vârstă de 43 de ani, a fost acuzată de abuz sexual și de agresiune domestică după ce și-a atacat partenerul de viață. 

Incidentul s-a petrecut duminică seara, la reședința bărbatului agresat din Boone County, Missouri. Amy l-a atacat pe iubitul ei după ce acesta a refuzat să facă sex cu ea, potrivit Daily Mail.

Ea l-a lovit de 25 de ori cu o curea și cu telefonul mobil. Apoi, Amy l-a aruncat pe bărbat pe jos și s-a așezat peste fața lui, obligându-l să-i facă sex oral.

Bărbatul a povestit poliției că abia a putut să respire pe parcursul abuzului sexual și a fost speriat de moarte. El a mai spus că s-a simțit rău și că i-a cerut femeii să-l lase în pace.

Când poliția a sosit la locul incidentului, victima avea o tăietură mare pe mâna dreaptă și una pe cea stângă. De asemenea, bărbatul avea o tăietură la nas și urme roșii pe piept.

Amy a primit un ordin de restricție, neavând voie să se mai apropie de fostul iubit. Ea a fost închisă luni și își va primi sentința în curând.

Citeşte şi: O femeie și-a omorât în bătaie iubitul în Botoșani. Ar fi fost prinsă în casă cu amantul

FOTO FACEBOOK


Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi a iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa


 

 

Comentarii