MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 16:42

A prins-o în casă cu amantul și l-a omorât în bătaie. Cum a încercat femeia din Botoșani să-i inducă în eroare pe anchetatori

Distribuie

O femeie de 33 de ani a fost reținută, fiind acuzată că și-ar fi bătut iubitul cu pumnii, picioarele, precum și cu obiecte din bucătărie până când victima și-a dat ultima suflare. Bărbatul și-ar fi găsit partenera în apartament cu amantul.

Tânăra a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri, și a spus că iubitul ei, un bărbat de 39 de ani, a venit bătut în apartamentul pe care ea îl închiriase în Botoșani. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani susțin că femeia ar fi încercat să îi inducă în eroare pe anchetatori.

Un scandal monstru ar fi izbucnit, însă, între cei doi, după ce femeia ar fi fost prinsă în casă cu un alt bărbat, notează Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că la mijloc ar fi fost şi o sumă de bani pe care femeia o datora iubitului ei. Tânăra l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu obiecte de bucătărie.

A avut loc un conflict spontan, din spusele celor prezenţi, adică ale inculpatei şi ale martorului. A fost şi un alt martor acolo. Era vorba de o sumă de bani, împrejurare în care inculpata i-a aplicat câteva lovituri victimei, după care au urmat o serie de lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte din bucătărie pe care le avea la îndemână, de către femeie, iar când a constat că victima nu mai prezintă semne vitale a sesizat Serviciul de Ambulanţă, însă la sosirea acestora victima era decedată deja. A fost sesizat prin intermediul 112 că într-un apartament este o persoană cu multiple leziuni, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, conform sursei citate.

Inițial, femeia și presuspusul ei amant au spus că victima a venit bătută de afară, însă urmele de violență găsite în apartament au conturat o altă ipoteză.

În urma audierilor, femeia a fost reţinută și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de lovituri și vămătări cauzatoare de moarte.

În schimb, o femeie din Statele Unite și-a bătut și violat iubitul după ce bărbatul a refuzat să facă sex cu ea.

Foto: botosaninews.ro


Citește și:

FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin  noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”


 

Citește mai multe despre amant, Botoșani și Crima pe Libertatea.

Comentarii