Mergi direct la conținut »
O femeie și-a auzit pisica țipând. Când a văzut ce i se întâmplă, a înlemnit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie și-a auzit pisica țipând. Când a văzut ce i se întâmplă, a înlemnit

O femeie și-a auzit pisica țipând. Când a văzut ce i se întâmplă, a înlemnit

O femeie din Verulam, Durban, Africa de Sud și-a auzit vineri pisica țipând. Când s-a dus să-și caute animalul de companie, a trăit un șoc, a anunțat themirror.co.uk.

Femeia l-a văzut pe vecinul ei făcând sex cu pisica. Acesta este cunoscut pentru apucăturile lui zoofile, fiind condamnat anterior după ce a fost prins făcând sex cu un câine.

Poliția a venit imediat la fața locului și l-a găsit pe bărbat îmbrăcându-se. Oamenii legii au descoperit că pe pantalonii bărbatului era păr de pisică din belșug.

Zoofilul a fost ridicat de oamenii legii

„Vecinii se tem pentru copiii lui”

Omul a fost reținut. Vecinii se tem ca aceasta să nu înceapă să le facă rău copiilor din zonă. El a mai fost prins, în trecut, abuzând de câini și de pisici.

„Femeia a ieșit din reședința ei pentru a căuta animalul care zbiera. Când l-a găsit, a descoperit că un vecin ținea animalul cu picioarele desfăcute și făcea sex cu el. Când au ajuns, ofițerii au intrat în casă și l-au găsit îmbrăcându-se. Dar pe pantalonii lui era foarte mult păr de pisică”, au declarat oamenii legii.

Ciudat este că prietena acestuia a cerut eliberarea acestuia!

Și la Vaslui, un bărbat a fost prins abuzând o scroafă de 150 de kilograme.


Secretele „Aspirinei” din Las Fierbinți. Mirela Oprișor dezvăluie cel mai mare regret al vieții sale

Cele mai mari cutremure produse în ultimii ani în România. Un seism din 2014 a crăpat șosele în Galați

EXCLUSIV | Tatăl lui Marius Copil zboară cu un avion privat să vadă finala cu Federer. „Nu îl mai recunosc, este un alt om”

Close
Închide
  Close