De Adrian Ilie,

Micuța Poppy-Leigh Gilmore fusese scoasă la plimbare, duminică după-amiază, de către părinți împreună cu fratele ei, de numai un an, în County Antrim.

Mama sa, Sarah-Jane Gilmore (26 de ani) a relatat, pentru publicația Belfast Live, cum a avut loc incidentul.

Poppy-Leigh Gilmore și mama sa, Sarah-Jane (Sursă foto: Facebook)

”Ne-a spus cum a fost luată de ”omul care nu trebuie” și am vorbit cu două persoane care au observat că era târâtă, dar au presupus că este cu tatăl ei și că plângea că nu a primit jucăria dorită. Se tot scuza spunându-ne că îi pare rău că a fost nepoliticoasă cu bărbatul și că l-a lovit. Eu i-am spus că a făcut ce trebuie și că nu trebuie să se îndoiască de asta”, a spus mama.

A fost suficientă o secundă de neatenție a părinților pentru ca bărbatul să se apropie de fetița care stătea lângă căruciorul în care era fratele ei mai mic. Bărbatul i-a cerut să-i dea mâna și când Poppy-Leigh a refuzat a lovit-o în spate și a luat-o pe sus.

Când părinții au observat că a dispărut au început să o strige și alți trecători li s-au alăturat. De la unul dintre ei au aflat că a fost văzută cu un bărbat care o trăgea de mână în timp ce ea plângea. Până la urmă au găsit-o într-o parcare.

”A țipat și s-a zbătut până când a reușit să fugă și să ascundă în parcare. Poppy-Leigh a învățat în ultimele șase luni despre pericolul străinilor și instinctiv a știut că se întâmplă ceva greșit”, a mai spus mama fetiței.

Bărbatul încă nu a fost prins, iar polițiștii nord-irlandezi le-au cerut tuturor celor care au informații utile să-i contacteze.

Foto: Facebook/ Sarah-Jane Gilmore

Citeşte şi:

O adolescentă din Vaslui și-a înscenat răpirea pentru a ajunge la aniversarea iubitului. Au căutat-o polițiști din trei județe

UPDATE | Olandezul pedofil, filmat pe o stradă din Iași în 2016. În aceeași perioadă, într-o comună de lângă Iași, o fetiță de 8 ani a fost agresată sexual într-o mașină. Precizările Poliției Române

O femeie a dat în judecată Lyft susținând că un șofer a răpit-o sub amenințarea armei iar doi indivizi au violat-o

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri