Mergi direct la conținut »
O fetiță s-a născut cu șase degete la mâini și picioare. Mama i le-a tăiat cu o seceră. Ce s-a întâmplat după
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fetiță s-a născut cu șase degete la mâini și picioare. Mama i le-a tăiat cu o seceră. Ce s-a întâmplat după

O fetiță s-a născut cu șase degete la mâini și picioare. Mama i le-a tăiat cu o seceră. Ce s-a întâmplat după

O fetiță s-a născut cu șase degete la fiecare mână și fiecare picior, iar mama i-a tăiat degetele în plus cu o seceră. Bebelușul a murit câteva ore mai târziu. Tragedia s-a petrecut în India, iar mama nu a fost arestată. Femeia a procedat așa întrucât credea că dacă fetița ei va crește cu câte șase degete, asta i-ar fi redus considerabil șansele de a se mărita.

De Mihai Niculescu,

Fetiţa s-a născut pe 22 decembrie într-un sat din peninsulă. După ce mama ei a văzut că avea câte un deget în plus la fiecare extremitate, l-a tăiat pe fiecare cu o seceră. Rănile le-a acoperit cu balegă de vacă, astfel că infecția puternică a apărut imediat. După câteva ore, micuța a murit iar mama a înmormântat-o.

Oroarea nu s-ar fi aflat dacă femeia nu ar fi povestit ce a făcut vecinilor, isprava ei a apărut în presa locală iar așa a început și ancheta Poliției, relatează ibtimes.com, potrivit Mediafax.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: Povestea lui Nea Chipăruş, singur la 84 de ani, deși are 7 copii. Și-a ars dulapul și plapuma să nu moară de frig


 

Close
Închide
  Close