Mergi direct la conținut »
O gravidă, scandal în stradă după ce și-a văzut iubitul cu altă femeie într-o mașină | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O gravidă, scandal în stradă după ce și-a văzut iubitul cu altă femeie într-o mașină | VIDEO

O gravidă, scandal în stradă după ce și-a văzut iubitul cu altă femeie într-o mașină | VIDEO

O tânără însărcinată a făcut scandal în stradă după ce și-a observat iubitul cu o altă femeie într-un taxi.

De Dana Aramă,

 

Incidentul a avut loc în Barranquilla, Columbia. Tânăra însărcinată se afla pe stradă când l-a obserbvat pe iubitul ei într-un taxi, în compania altei femei. N-a sat deloc pe gânduri și s-a repezit l mașina respectivă, unde nu s-a lăsat păgubașă până nu l-a determinat pe bărbatul infidel să cobore.


Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil de un trecător care a fost martor al întregului incident.

Imediat ce cei doi au fost față în față au început reproșurile din partea femeii. Tânăra însărcinată chiar încearcă l un moment dat să se urce în taxi pentru a stat de vorbă cu „rivala” ei, însă bărbatul face tot ce îi sgtă în putință ca acest lucru să nu se întâmple.

În timp ce tânăra însărcinată se ceară cu partenerul ei, femeia din interiorul taxiului ridică geamurile mașinii și apoi își continuă drumul.

Potrivit periodicocentral.mx, în timpul scandalului că partenerul ei de viață, tânăra însărcinată ar fi fost lovită, astfel că un trecător a intervenit pentru a calma spiritele.


Citește și:

VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”

 

Close
Închide
  Close