Mergi direct la conținut »
UPDATE / A murit grefiera care s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului Tribunalului Iași. Femeia a lăsat un bilet de adio
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / A murit grefiera care s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului Tribunalului Iași. Femeia a lăsat un bilet de adio

UPDATE / A murit grefiera care s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului Tribunalului Iași. Femeia a lăsat un bilet de adio

O grefieră s-a aruncat de la etajul 2 al Parchetului Tribunalului Iași, în această dimineață, în jurul orei 07.30. Femeia, în vârstă de 53 de ani, supraviețuise impactului cu solul, dar medicii îi dădeau încă de atunci șanse minime de supraviețuire.

De Dragoș Tănase,

UPDATE – ora 09.40: Echipajul SMURD sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare și a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon”. După zeci de minute de resuscitare, în cele din urmă s-a declarat decesul în cazul grefierei Ana J.

Femeia a lăsat și un bilet de adio, în care erau invocate mai multe probleme la locul de muncă, potrivit BZI.ro, care scrie că grefiera avea și foarte multe datorii, conform declarației sale de avere. Avea rate la cinci bănci: un credit din 2007, iar celelalte patru din 2017.

Ana J. avea un copil și era cunoscută drept o femeie discretă, care nu a creat niciodată probleme, scrie Ziarul de Iași.

În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Recent, a avut loc o sinucidere și la sediul Parchetului General. Procurorul Ramona Bulcu a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5.

Jurnalistul Ovidiu Vanghele redă pe Facebook relatarea cutremurătoare a unui martor.

„Doamna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la et 5 și s-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat așa «cateva minute bune». Niște muncitori aflați în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 și a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întamplă. La un moment dat, a părut că vrea să se răzgândească și să intre. Nu a făcut-o. Și-a făcut cruce și s-a aruncat”.

Potrivit Antena 3, la Parchetul General avusese loc recent un control al Inspecției Judiciare. Aceasta suferea de depresie, după ce rămăsese fără funcția de purtător de cuvânt, dar era și era cercetată în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților.

Ramona Bulcu avea doi copii, un băiat și o fată, ambii fiind studenți.

În luna martie, procurorul DNA Timișoara Tamas Schiffbeck a murit după ce s-a aruncat de la etajul 6 al instituției în care lucra.

FOTO: BZI.ro

VIDEO: Antena 3


Citește și:

Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților


 

Close
Închide
  Close