De Dragoș Tănase,

Alcoolemia record a fost stabilită, la cererea medicului de gardă, chiar la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului în care lucra femeia.

Femeia nu se afla la prima abatere, potrivit unei anchete interne a Comisiei de disciplină a spitalului, dar era mereu „acoperită”, din colegialitate.

Aceasta mai venise băută la spital, când și dormea în timpul programului, dar apărea și cu urme de violență pe corp, fiind bătută de soțul său, conform anchetei.

Motivul pentru care colega sa a ales să o „pârască” a fost acela că se săturase să muncească în locul ei, pe același salariu, potrivit bzi.ro.

În acea seară, pentru că se afla în stare avansată de ebrietate, colegii săi nu au mai lăsat-o să plece acasă și au cazat-o într-unul din saloanele spitalului, de teamă să nu i se facă pe drum.

A doua zi, managerul spitalului a primit referat de la medicul de gardă în care se menționa faptul că infirmiera a fost depistată cu un grad de alcoolemie extrem de mare, cu o seară înainte.

„Am primit referat de la medicul de gardă privind conduita infirmierei și am organizat întocmirea comisiei de disciplină care va decide ce sancțiuni va primi aceasta. Nu tolerez sub nicio formă angajați în stare de ebrietate în timpul programului”, a declarat managerul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, Ioan Bârliba.

Citeşte şi:

O profesoară din Brăila a venit băută la ore. Reacția inspectoratului județean

O femeie băută a picat de la etajul al treilea al unui bloc din Arad. Ea scăpat miraculos cu viață

Moarte suspectă a unei femei din Vaslui: a fost găsită cu o rană la cap. Iubitul ei a spus că a căzut și s-a lovit de bicicletă

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații