Mergi direct la conținut »
O mireasă s-a înfuriat când a aflat motivul pentru care întreaga ei familie a plecat mai devreme de la nuntă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O mireasă s-a înfuriat când a aflat motivul pentru care întreaga ei familie a plecat mai devreme de la nuntă

O femeie a povestit pe rețeaua de socializare Reddit că toată familia a plecat de la nunta ei înainte ca petrecerea să se termine. Când a aflat de ce apropiații ei au făcut asta, mireasa a fost de-a dreptul furioasă. 

De Andreea Radu,

Femeia a întrebat internauții pe Reddit dacă are dreptate să fie furioasă și a povestit ce s-a întâmplat în cea mai importantă zi din viața ei, potrivit mirror.co.uk.

Ea a început cu informația că ea nu locuiește lângă familia ei, așa că s-a decis să facă nunta mai aproape de rudele ei, ca toată lumea să poată ajunge.

Ceremonia a fost programată la ora 15:00, recepția la 16:00 și petrecerea a început în jur de ora 19:00. „Petrecerea a fost programată în așa fel încât să putem petrece în mod real timp cu prietenii și familia. Când a venit însă timpul petrecerii, niciun membru al familiei mele nu a stat”.

Motivul pentru care toată lumea a plecat este șocant. „A doua zi am aflat că sora mea a plănuit o petrecere pentru dezvăluirea sexului copilului ei la bunicii mei acasă, în aceeași zi în care a avut loc nunta mea și nimeni nu mi-a spus”.

Mireasa a mai povestit că nimeni nu și-a cerut scuze și că toți au plecat a doua zi acasă, neapucând să vorbească cu ei despre ce s-a întâmplat.

„Sunt atât de furioasă. Mai ales pe sora mea pentru că s-a gândit să facă un astfel de lucru într-o zi care trebuia să fie despre mine”, a mai povestit femeia care a fost încurajată de internauți.

Foto: 123rf.com


Răzvan Ciobanu se drogase cu cocaină. Libertatea a aflat totul despre testele rapide efectuate la necropsia designerului


Close
Închide
  Close