MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 18:20

O mireasă însărcinată și ginerele au ajuns de două ori la spital în ziua nunții lor! Au mai organizat o petrecere

Distribuie

O mireasă însărcinată și ginerele au ajuns de două ori la spital în ziua nunții lor! Au mai organizat o petrecere.

Un cuplu din Anglia nu va uita niciodată ziua nunții lor. Dar detaliile nu vor fi uitate nici de cei care au citit povestea celor doi.

Nunta a fost programată în martie, când peste Anglia s-a abătut un ultim val de ninsoare. Ginerele, Shane, de profesie șofer, a vrut să conducă el, pentru a mai salva niște bani. Mașina în care Shane (23 de ani) și mireasa Chelsea Harvey (27 de ani), însărcinată în șapte luni, s-a răsturnat pe carosabilul ud. 

Mașina mirilor s-a răsturnat pe carosabil

Mașina mirilor s-a răsturnat pe carosabil

Norocul celor doi a fost că în spate se afla mașina unuia dintre nuntași, James Bremmer, care a chemat ambulanța. Cei doi însurăței au fost bandajați pe unde au suferit răni, iar mireasa, gravidă fiind, a făcut și o ecografie. Cei doi au primit încuviințarea medicilor să meargă la propria nuntă, unde au ajuns cu o întârziere de trei ore.

O mireasă însărcinată și ginerele au ajuns de două ori la spital în ziua nunții lor. Au ajuns la același medic

Ghinioanele cuplului nu s-au oprit aici. După două ore de distracție, însurățeii au fost nevoiți să plece din nou la spital. Și au ajuns tot la Royal Berkshire Hospital. De data aceasta, cei doi n-au mai pățit nimic, ci au mers cu Isabell, fetița în vârstă de 6 ani pe care Shane o are dintr-o relație anterioară.

Fetița a căzut și a suferit o rană serioasă la nas. Cei trei au ajuns la același medic la care nimeriseră și prima oară! 

„Toată lumea ne-a spus că am fost norocoși că am scăpat doar cu câteva răni și zgârieturi. N-a fost nunta pe care ne-o doream, ne-am petrecut noaptea nunții mai mult la spital, dar suntem fericiți că cineva a avut grijă de noi', a spus Chelsea Harvey.

Între timp, fetița lor, Emica, s-a născut. Iar cuplul a decis să facă o nouă petrecere de nuntă. Invitații au confirmat participarea și la „reluarea' nunții, fotograful oficial a anunțat că nu le va lua bani pentru pozele de la a doua nuntă, iar DJ-ul a promis o reducere de 100 de lire.

Și-n România, drumul spre nuntă s-a terminat o dată la spital.


Citește și

VIDEO/ Jurații de la „X Factor' și-au împărțit frățește Sala Palatului. Horia Brenciu, despre înțelegerea cu Bănică jr, într-un interviu amuzant

Comentarii