MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 17:47

UPDATE / Angajata din Orăștie, care și-a înjunghiat șeful în piept, a fost arestată preventiv

Distribuie

O muncitoare de la o fabrică din Orăștie și-a înjunghiat șeful în piept, joi după-amiază. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, iar femeia fost reținută pentru tentativă de omor. Scandalul a izbucnit pe fondul neîndeplinirii unor sarcini de serviciu, au stabilit polițiștii.

UPDATE – Ora 17.47: Femeia care şi-a înjunghiat şeful după ce s-a certat cu acesta la serviciu, la o firmă din municipiul Orăştie, a fost arestată preventiv, vineri, pentru 30 de zile, printr-o hotărâre a Tribunalului Hunedoara, suspecta fiind acuzată de tentativă de omor.

„Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Femeia a primit mandat de arestare pentru 30 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.
Muncitoarea care și-a înjunghiat șeful de secție lucrează la fabrica de cablaje din Orăștie, relatează pressalert.ro.


„La ora 15.21, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, in timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neindeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuţit pe seful de secţie a aceleasi societăţi economice, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima a fost transportată la spital, in vederea acordării de ingrijiri medicale. A fost diagnosticată cu o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui stâng anterior”, a comunicat IPJ Hunedoara.


EXCLUSIV/ Vezi lista completă a martorilor care vor fi chemați la DIICOT Ploiești, în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”


 

Comentarii