Mergi direct la conținut »
FOTO | O profesoară a încuiat sala de clasa și le-a dat elevilor un aparat de fotografiat. Ce a urmat a dus la concedierea ei Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O profesoară a încuiat sala de clasa și le-a dat elevilor un aparat de fotografiat. Ce a urmat a dus la concedierea ei

FOTO | O profesoară a încuiat sala de clasa și le-a dat elevilor un aparat de fotografiat. Ce a urmat a dus la concedierea ei

Karen Hutchinson, 46 de ani, era șefa departamentului de artă și design de la Priory City of Lincoln Academy din Marea Britanie. 

Femeia a vrut să facă un experiment artistic și le-a împrumutat camera de fotografiat unei eleve de 18 ani și uneia de 17 ani, potrivit thesun.co.uk.

Profesoara a încuiat sala de clasă și a amplasat chiar și un cub special pentru a le asigura intimitatea.Cele două fete care s-au pozat topless pentru a studia formele feminine.

Experimentul a fost descoperit de conducerea școlii când Karen a trimis fotografiile pe e-mailul elevelor. Imaginile au ajuns să fie văzute de toată lumea din școală.

Imediat după incident, profesoara a fost concediată. Ea insistă că nu a știut că una dintre eleve are 17 ani și recunoaște că a întrecut limitele profesionale.

Conducerea școlii a acuzat-o de lipsă de judecată, dar a decis să nu ia alte măsuri împotriva ei. Karen spune că nu va abandona să predea, chiar dacă acest lucru se va întâmpla la o altă școală.

FOTO FACEBOOK


„Ingredientul” secret care se folosea acum 120 de ani pentru un gust desăvârșit. Un gram de praf de pușcă în cârnații de Burdujeni


 

Close
Închide
  Close