Mergi direct la conținut »
O româncă a încercat să se sinucidă în Italia. Femeia a băut acid clorhidric
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă a încercat să se sinucidă în Italia. Femeia a băut acid clorhidric

O româncă a încercat să se sinucidă în Italia. Femeia a băut acid clorhidric

O româncă care lucra în Italia, în localitatea Civitanova Alta, a încercat să se sinucidă cu acid clorhidric, scrie presa din peninsulă.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, lucra în Civitanova Alta, în regiunea Macerata. Duminica trecută, ea și-a anunțat o prietenă, tot româncă și stabilită în regiune, că nu mai poate suporta greutățile vieții și vrea să moară. A băut apoi dintr-o substanță folosită la curățenie, care conținea acid clorhidric, scrie corriereadriatico.it.

Când a văzut SMS-ul, prietena ei, împreună cu logodnicul său, au intrat în alertă. Au sunat la carabinieri și s-au dus în grabă la locuința româncei, unde au spart ușa.

Femeia zăcea fără cunoștință pe podea, dar era în viață. Ea a fost preluată de salvatori și dusă la spital, unde se află în continuare în stare gravă.


CITEȘTE ȘI: Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 septembrie 2018. Venus va intra în zodia Scorpionului. Luna Nouă în Fecioară. Marte va intra în zodia Vărsătorului


FOTO: PIXABEY

Close
Închide
  Close