De Răzvan Mihalașcu, Luni, 11 martie 2019, 15:23

O femeie din orașul Rossano, din sudul Italiei, s-a întors acasă pe 8 martie și a găsit ușa deschisă. De teamă ca vreunul dintre hoți să fie înăuntru și să o atace, ea a sunat la 112.

Carabinierii au sosit la fața locului și au pătruns în locuință, notează Il Gazzettino.

În casă au găsit-o pe M.D, o româncă de 36 de ani, care scotocea prin bunurile proprietarulor. În rucsasul pe care-l avea în spate, polițiștii au descoperit un adevărat arsenal.

Femeia avea asupra sa un pistol automat cu mai multe cartușe, muniția de rezervă, mai multe cuțite, dar și ceasuri și bijuterii de peste 9.000 de euro.

Românca le-a spus polițiștilor cu seninătate că este însărcinată în luna a patra. Oamenii legii au transportat-o la spital, unde medicii au confirmat că femeia este gravidă în 20 de săptămâni.

Cu toate acestea, cadrele medicale și-au dat acordul ca femeia să fie arestată întrucât sarcina nu este pusă în pericol de condițiile din detenție.

Află care a fost reacția unei românce din Italia după ce a fost prinsă cu 1.000 de euro falși în poșetă.

sursă foto: Il Gazzettino


Citește și:

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!

INTERVIU | «Suntem mai bogați și totuși mai săraci». Ladislau Bölöni împlinește astăzi 66 de ani. Cum se simte, ce-i place și ce nu, ce-l împlinește și ce-l deranjează la timpurile pe care le trăim

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului