Mergi direct la conținut »
O româncă stabilită în Canada va participa la mitingul diasporei după 17 ore pe avion. ”Statul Paralel vine acasă, domnule Dragnea!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > O româncă stabilită în Canada va participa la mitingul diasporei după 17 ore pe avion. ”Statul Paralel vine acasă, domnule Dragnea!”

O româncă stabilită în Canada va participa la mitingul diasporei după 17 ore pe avion. ”Statul Paralel vine acasă, domnule Dragnea!”

O româncă stabilită în Canada va participa la mitingul diasporei după 17 ore de mers cu avionul, de la Vancouver. Ada Bucur și-a anunțat public decizia de a protesta alături de românii din Piața Victoriei, împotriva regimului instituit de președintele PSD, Liviu Dragnea. Călătoria de o zi nu o sperie, pentru că ”Statul Paralel vine acasă, domnule Dragnea!”

De Mihai Niculescu,

Românca stabilită în Canada a publicat un mesaj elocvent despre motivele care o îndeamnă să protesteze fizic la București, pe 10 august, în ciuda distanței dintre Canada și România. Ada Bucur a scris pe republica.ro un mesaj emoționant prin duritatea lui, adresat întregii generații de politicieni care au determinat românii să plece în ”state paralele” – o sintagmă iubită de simpatizanții PSD-ului.

Am râs când am auzit prima dată sintagma „Statul Paralel” și toată fabulația PSD-istă privind existența sa. Și m-am întrebat atunci cum ar putea cineva întreg la cap să creadă toată această poveste. Dar acum nu mai râd și știu că domnii Tăriceanu și Dragnea au avut dreptate.

Eu sunt parte din Statul Paralel. Și fiul meu. Și cei patru sau cinci sau poate chiar șase milioane de români care au plecat din România FSN-istă și apoi din cea PSD-istă și toate celelalte milioane de români care stau pe picior de plecare și toți cei care vor să plece, dar nu pot sau mai trăiesc cu speranța… Toți aceștia fac parte din România Paralelă. Toți cei care își doresc un altfel de stat, nu unul condus de penali. Toți aceștia reprezintă Statul paralel cu Liviu Dragnea și ai lui – interesele noastre și ale lor nu vor fi niciodată aceleași și nici năzuințele.

Azi plec spre casă. Voi călători din Vancouver, Canada, timp de 17 ore și voi fi în Piața Victoriei pe 10 august.

Statul Paralel vine acasă, domnule Dragnea! Cu avionul, cu mașina, cu trenul, cu autobuzul sau cu piciorul, Statul Paralel se va înființa în Piața Victoriei pe 10 august pentru a vă mai explica încă o dată cât vă detestă. Pe dvs. și pe tovarășii dvs., cei care ați alungat cel puțin două generații de români din țara lor. Și i-ați trimis în state paralele.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Așadar, voi veni tocmai din Vancouver ca să protestez. Și vreau să vă întreb: „Dvs. pentru ce ați călători atâtea ore?” O răspund tot eu…, e prea evident: „Pentru un mojito în Costa Rica”. Asta e deosebirea dintre cei ca mine și cei ca dvs. – scopul pentru care faci un efort. De ce vin eu și cei 600.000 de oameni ca mine în Piața Victoriei și de ce veniți dvs. și cei 100.000 pe care i-ați adunat cu greu? Scopul sau sensul fiecăruia e definiția lui pe pământ.

Prin urmare, ne vedem acasă. Iar noi, Statul Paralel, suntem Acasă. Noi venim, dvs. probabil că vă faceți bagajele pentru Brazilia”.


Ferma lui Dragnea jr. trage țeapă după țeapă! Are 75 de bilete la ordin refuzate în valoare de 2,3 milioane de lei în ultimele două luni!


 

Close
Închide
  Close