De Octavian Cojocaru,

Ei stăteau lângă cadavrul mamei lor, care fusese ucisă de un animal mai mare. Puii erau înfometați. Tinerii au crezut că era vorba de doi pui de pisică și i-au luat acasă, unde le-au dat și nume, Dani și Tito.

Dani n-a rezistat mult, dar Tito a supraviețuit și a devenit companionul credincios al Florenciei, a informat Mirror.

Venea imediat când stăpâna fluiera după el, mergea peste tot cu ea. Florencia a remarcat că „pisica” ei era foarte activă, dar nici prin gând nu i-a trecut că ar putea fi vorba de alt animal.

„Îi plăcea să se joace, alerga foarte repede. Îi plăcea să se urce pe masă și să sară de acolo”, a povestit Florencia.

Pisica era, de fapt, o pumă

Într-o zi, animalul s-a rănit la un picior, iar Florencia l-a dus la veterinar. Acolo, tânăra a fost șocată să afle că „pisica fără stăpân” pe care o adoptase era, de fapt, o pumă!

Ea a predat puma celor de la Asociația pentru Salvarea Animalelor din Argentina, care urmează să o elibereze în sălbăticie, în mediul ei natural.

„Îmi e dor de el, mă aștepta mereu când veneam de la școală”, a spus Florencia.

Tito era o pumă „jaguarundi”, o specie întâlnită în pădurile din America de Sud, care, la maturitate, poate ajunge la circa 9 kilograme.

„Mi-e teamă pentru el, fiindcă va fi eliberat în sălbăticie și nu va ști să-și poarte de grijă, fiindcă a fost deja domesticit”, a mai spus Florencia.

SURSA FOTO: Facebook/FARA Fundacion Argentina de Rescate Animal

Citeşte şi:

Un cerb a murit cu 7 kilograme de plastic și deșeuri în stomac

Cutremur devastator în Albania: 40 de morți și 658 de răniți. Momentul în care s-a produs seismul, surprins de camerele de supraveghere

Alte animale, salvate de pe nava răsturnată cu peste 14.000 de oi

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă