Mergi direct la conținut »
O tânără care lucra în industria filmelor pentru adulți, găsită moartă într-o cutie, în deșert Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

O tânără care lucra în industria filmelor pentru adulți, găsită moartă într-o cutie, în deșert

Esmeralda Gonzalez, în vârstă de 24 de ani, a fost dată dispărută din luna mai. Trupul tinerei a fost găsit într-o cutie în deșert, în Nevada, relatează canal1.com.co.

De Daria Maria Diaconu,

Esmeralda Gonzales lucra în industria filmelor pentru adulți și locuia în Las Vegas. Tânăra nu era doar actriță, ci și influencer. Înainte de dispariție, casa tinerei fusese prădată.

Principalul suspect de moartea Esmeraldei Gonzales este Christopher Prestipino, în vârstă de 45 de ani, care locuia în casa alăturată, relatează canal1.com.co.

Esmeralda Gonzalez, în vârstă de 24 de ani, a fost căutată de autorități și de familie în ultimele luni, însă fără succes. Luna aceasta, cadavrul tinerei de origine mexicană a fost găsit în stare de descompunere într-o cutie din lemn plină cu beton, în deșertul Nevada.

Potrivit anchetatorilor, Christopher Prestipino ar fi otrăvit-o, după care strangulat-o pe Esmeralda. Bărbatul a fost arestat. Acesta ar fi avut-o complice pe Cassandra Bascones, cunoscută drept Cassandra Garrett.

În ziua crimei, Esmeralda Gonzalez a consumat droguri în casa criminalului. A început să se comporte ciudat, iar Prestipino a legat-o la pat. După ce a fost dezlegată, modelul l-a lovit pe bărbat cu pumnul şi l-a amenințat că va spune totul poliției. Acesta a încercat apoi să o sugrume, după care a otrăvit-o cu o soluţie de curățat de piscina, cauzându-i moartea.

FOTO: Instagram

Citeşte şi:

Conacul în care s-a filmat ”Felix și Otilia”, pelicula după romanul lui George Călinescu, este la un pas de prăbușire. Țiți Dumitriu a fost proprietar fictiv și a vorbit pentru prima oară pe tema asta

Vacanță în lumea Barbie! „Casa de vis” a păpușii poate fi închiriată. Cât costă o noapte de cazare

FOTOREPORTAJ | Trei luni după tragedia de la Caracal. Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close