Mergi direct la conținut »
O tânără care lucra în industria filmelor pentru adulți, găsită moartă într-o cutie, în deșert Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tânără care lucra în industria filmelor pentru adulți, găsită moartă într-o cutie, în deșert

O tânără care lucra în industria filmelor pentru adulți, găsită moartă într-o cutie, în deșert

Esmeralda Gonzalez, în vârstă de 24 de ani, a fost dată dispărută din luna mai. Trupul tinerei a fost găsit într-o cutie în deșert, în Nevada, relatează canal1.com.co.

De Daria Maria Diaconu,

Esmeralda Gonzales lucra în industria filmelor pentru adulți și locuia în Las Vegas. Tânăra nu era doar actriță, ci și influencer. Înainte de dispariție, casa tinerei fusese prădată.

Principalul suspect de moartea Esmeraldei Gonzales este Christopher Prestipino, în vârstă de 45 de ani, care locuia în casa alăturată, relatează canal1.com.co.

Esmeralda Gonzalez, în vârstă de 24 de ani, a fost căutată de autorități și de familie în ultimele luni, însă fără succes. Luna aceasta, cadavrul tinerei de origine mexicană a fost găsit în stare de descompunere într-o cutie din lemn plină cu beton, în deșertul Nevada.

Potrivit anchetatorilor, Christopher Prestipino ar fi otrăvit-o, după care strangulat-o pe Esmeralda. Bărbatul a fost arestat. Acesta ar fi avut-o complice pe Cassandra Bascones, cunoscută drept Cassandra Garrett.

În ziua crimei, Esmeralda Gonzalez a consumat droguri în casa criminalului. A început să se comporte ciudat, iar Prestipino a legat-o la pat. După ce a fost dezlegată, modelul l-a lovit pe bărbat cu pumnul şi l-a amenințat că va spune totul poliției. Acesta a încercat apoi să o sugrume, după care a otrăvit-o cu o soluţie de curățat de piscina, cauzându-i moartea.

FOTO: Instagram

Close
Închide
  Close