Mihaela L., o tânără din satul Negreni din Botoșani, s-a întors recent din Germania, unde lucrase mai mult timp, și locuia împreună cu iubitul ei în comuna Vlăsinești, scrie Monitorul de Botoșani.

Femeia a născut acasă, în noaptea de joi spre vineri, și e bănuită că și-a aruncat bebelușul în toaleta din curte. În stare de șoc, iubitul ei a descoperit-o plină de sânge vineri dimineață și a sunat speriat la 112.

Nu știam că e însărcinată. Nu știam absolut nimic. Dacă știam, acum era totul bine.

iubitul tinerei acuzate că și-a aruncat bebelușul la toaletă

Tânăra a fost transportată de urgență cu ambulanța la Maternitatea Botoșani. Medicii și-au dat seama că femeia născuse și au alertat Poliția.

În toaleta din gospodărie, a fost găsit trupul unei fetițe. Din primele cercetări, femeia și-ar fi lovit pruncul de mai multe ori cu un hârleț.

La Maternitatea Botoșani a fost internată o tânără de 19 ani care prezența semnele unei sarcini recente, iar în paralel, în dimineața aceleiași zile, la domiciliul familiei concubinului acesteia, a fost identificat în toaletă din curte, cadavrul unui făt care prezența multiple urme de violentă. La momentul actual, până la elucidarea împrejurărilor în care a survenit decesul, s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani

Anchetatorii iau în calcul ipoteza ca tânăra să fi rămas însărcinată în Germania, unde a fost plecată să muncească. După ce a revenit în țară, ea ar fi încercat să scape de sarcină, pe care o ascundea cu ajutorul unor corsete și haine mai largi.

După ce va fi externată, tânăra urmează să fie anchetată de procurori și ar putea fi acuzată de pruncucidere.

sursă foto: Monitorul de Botoșani

Citeşte şi:

Satele românești sunt la distanță de câteva sute de lei de civilizație. Țăranii nu-și permit să renunțe la WC-ul din fundul curții. „Canalizare? E pentru cei cu bani, cu putere…”

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu