Mihaela L., o tânără din satul Negreni din Botoșani, s-a întors recent din Germania, unde lucrase mai mult timp, și locuia împreună cu iubitul ei în comuna Vlăsinești, scrie Monitorul de Botoșani.

Femeia a născut acasă, în noaptea de joi spre vineri, și e bănuită că și-a aruncat bebelușul în toaleta din curte. În stare de șoc, iubitul ei a descoperit-o plină de sânge vineri dimineață și a sunat speriat la 112.

Nu știam că e însărcinată. Nu știam absolut nimic. Dacă știam, acum era totul bine.

iubitul tinerei acuzate că și-a aruncat bebelușul la toaletă

Tânăra a fost transportată de urgență cu ambulanța la Maternitatea Botoșani. Medicii și-au dat seama că femeia născuse și au alertat Poliția.

În toaleta din gospodărie, a fost găsit trupul unei fetițe. Din primele cercetări, femeia și-ar fi lovit pruncul de mai multe ori cu un hârleț.

La Maternitatea Botoșani a fost internată o tânără de 19 ani care prezența semnele unei sarcini recente, iar în paralel, în dimineața aceleiași zile, la domiciliul familiei concubinului acesteia, a fost identificat în toaletă din curte, cadavrul unui făt care prezența multiple urme de violentă. La momentul actual, până la elucidarea împrejurărilor în care a survenit decesul, s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani

Anchetatorii iau în calcul ipoteza ca tânăra să fi rămas însărcinată în Germania, unde a fost plecată să muncească. După ce a revenit în țară, ea ar fi încercat să scape de sarcină, pe care o ascundea cu ajutorul unor corsete și haine mai largi.

După ce va fi externată, tânăra urmează să fie anchetată de procurori și ar putea fi acuzată de pruncucidere.

sursă foto: Monitorul de Botoșani

Citeşte şi:

Satele românești sunt la distanță de câteva sute de lei de civilizație. Țăranii nu-și permit să renunțe la WC-ul din fundul curții. „Canalizare? E pentru cei cu bani, cu putere…”

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor
GSP.RO

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile
HOROSCOP

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile

Urmărește cel mai nou VIDEO