Mergi direct la conținut »
O tânără româncă stabilită la Londra a dispărut de trei săptămâni. Apelul disperat al mamei ei: „Vă rog să mă ajutați!”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tânără româncă stabilită la Londra a dispărut de trei săptămâni. Apelul disperat al mamei ei: „Vă rog să mă ajutați!”

O tânără româncă stabilită la Londra a dispărut de trei săptămâni. Apelul disperat al mamei ei: „Vă rog să mă ajutați!”

Denisa, o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din Vatra-Dornei, Suceava, dar care locuiește cu soțul său, un bărbat de origine albaneză, la Londra, în Marea Britanie, este dată dispărută de mama ei.

Femeia susține că n-a mai putut s-o contacteze pe fiica ei din data de 7 august, a notat jurnalemigrant.com.

„Pe data de 8 august trebuia să vină la mine. Pe 7 august am sunat-o să văd când are avion, fiindcă trebuia să merg să o aștept la aeroport.

Ea mi-a spus că are niște probleme, nu are bani și nu știe dacă vine pe 8 sau pe 10 august. Mi-a spus că mă anunță”, a povestit mama Denisei.

„Era foarte activă pe Facebook”

„Nu m-a anunțat și când sunam avea telefonul închis, iar pe WhatsApp, până pe data de 13 august primea mesajele și le vedea, dar nu răspundea.

Apoi, până pe 23 august vedeam că primește mesajele de la mine, dar nu-mi mai arăta că le vede.

Nu-mi răspundea chiar în fiecare zi înainte să dispară, dar în ultimul timp vorbeam aproape zilnic, era o persoană foarte activă pe Facebook, pe Whatsapp…

Ea practic acum nu are acces la telefon, deci ori e sechestrată, ori e arestată, ori nu știu”, a mai adăugat femeia.

Maria l-a contactat și pe soțul Denisei, dar acesta spune că el pe data de 5 august a plecat în Albania și s-a întors pe data de 26, are și bilete de avion care să dovedească asta.

Soțul a afirmat că ultima dată a vorbit cu Denisa pe la jumătatea lunii august și că de atunci nu mai știe nimic de ea nici el.

Soțul nu vrea să-i semnaleze dispariția!

Ceea ce este ciudat însă, e faptul că soțul nu vrea să meargă să depună plângere la poliția din Londra, cel puțin nu fără să fie prezentă și mama fetei, ne-a spus Maria.

Maria mai spune și că a fost la autoritățile italiene să denunțe dispariția fiicei sale, dar, având în vedere că fata este rezidentă în Londra, au spus că nu o pot ajuta dacă nu este cetățean italian și nu a dispărut sau nu sunt informații sigure că s-ar afla pe teritoriul Italiei.

A sunat și la Inspectoratul Județean de Poliție din Suceava, de unde Maria și Denisa sunt originare din România, dar și acolo i s-a spus că nu e de competența lor și că trebuie să facă o petiție online.

A făcut-o, dar nu a primit niciun răspuns încă.

Olteanu Denisa Valentina are 21 de ani, ochi căprui, păr blond spre șaten, 1,60 metri înălțime aproximativ și 45 de kilograme.

„Are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu pasărea colibri și pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii sale și al fratelui său, scrise în chineză”, a mai spus Maria despre semnele particulare prin care Denisa ar putea fi recunoscută.

Mesajul mamei

„Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra.

Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni.

Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava. Luni merg și la Londra, să fac denunț.

Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc”, a fost mesajul transmis de mama tinerei românce dispărută din Londra.

Denisa are 21 de ani

Close
Închide
  Close