Mergi direct la conținut »
O valiză cu trupul unei femei a fost scoasă dintr-un lac toxic din Cipru. Ar putea fi românca ucisă de criminalul în serie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O valiză cu trupul unei femei a fost scoasă dintr-un lac toxic din Cipru. Ar putea fi românca ucisă de criminalul în serie

O valiză cu trupul unei femei a fost scoasă dintr-un lac toxic din Cipru. Ar putea fi românca ucisă de criminalul în serie

Criminaliștii ciprioți au scos, duminică, dintr-un lac toxic o valiză în care au găsit cadavrul unei femei. Aceasta este una dintre victimele criminalului în serie care a mărturisit că a omorât șapte femei, inclusiv o româncă și fiica ei.

Aflat în stare avansată de putrefacție, cadavrul va fi trimis spre analiză, dar anchetatorii spun că ar fi vorba fie de românca Livia Florentina Bunea, fie de o filipineză.

Cadavrul femeii a fost găsit în lacul Kokkinopezoula, cunoscut și ca „lacul roșu”, din apropiere de localitatea Mitsero. Criminalul în serie a povestit că aici a aruncat corpurile a trei dintre victime.

„Valiza conține cadavrul unei femei și un bolțar”, a spus un polițist, potrivit cyprus-mail.com.

Potrivit declarațiilor scrise date de principalul suspect, ar putea fi vorba despre românca din Buzău sau de femeie de 30 de ani din Filipine, pe nume Maricar Valdez Arquila.

Două valize au fost localizate de echipele de căutări din Cipru pe fundul unui lac, chiar în locul în care criminalul a dezvăluit că a aruncat cadavrele a șapte femei străine, printre care și două românce, mamă și fiică.

Autorităţile au descoperit valizele folosind o cameră robotică, care va fi folosită şi pentru căutarea celei de-a treia valize, despre care se crede că se află tot sub apă, în apropiere.

Criminalul este un bărbat în vârstă de 35 de ani, căpitan în cadrul Gărzii Naţionale. Lacul în care a aruncat cadavrele se află la 32 de kilometri vest de capitala Nicosia.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Printre victime se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

Livia Florentina Bunea şi fiica ei de opt ani, Elena Natalia Bunea, au fost date dispărute în septembrie 2016. O lună mai târziu, poliţia din Cipru trăgea concluzia că cele două şi-au făcut bagajele şi au plecat. Reporterii au adus, însă, dovada că investigaţia e superficială: au filmat în apartamentul femeii şi au arătat că nimic nu lipsea, aşa că ipoteza plecării de bună-voie nu stătea în picioare.

Foto: Cyprus Mail


Citește și: VIDEO | În căutarea lui Gică – românul omorât într-un parc din Huskvarna, Suedia, de doi adolescenți. Un Paște în pădure cu cei mai nevoiași dintre compatrioți (1)


 

Close
Închide
  Close