Mergi direct la conținut »
Oana Roman s-a apucat de pilates. Cum a fost surprinsă vedeta în sala de sport
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Oana Roman s-a apucat de pilates. Cum a fost surprinsă vedeta în sala de sport

Oana Roman s-a apucat de pilates. Cum a fost surprinsă vedeta în sala de sport

Oana Roman a început anul în forță. După ce a decis să apeleze la o tehnologie avansată, pentru a scăpa de gușă, acum vedeta s-a apucat de sport, pentru a reuși să mai dea jos câteva kilograme și pentru a fi într-o formă bună.

Oana Roman a postat pe contul de socializare o imagine și le-a arătat fanilor, de pe pagina sa de Instagram, că adoră orele de pilates care o ajută să aibă o poziție perfectă a corpului. „Îmi place mult să fac pilates!”, a scris Oana în dreptul fotografiei.

Oana Roman a început, de două săptămâni, un tratament de remodelare. Vedeta a explicat că vrea să scape de gușă. Oana Roman este foarte mulțumită că, după două ședințe, bărbia ei arată altfel. „De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe”, a spus fiica fostului premier al României, Petre Roman.

Citește și

ibertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 

Close
Închide
  Close