Mergi direct la conținut »
Oase umane descoperite într-o pereche de șosete la un cunoscut magazin de haine
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Oase umane descoperite într-o pereche de șosete la un cunoscut magazin de haine

Oase umane descoperite într-o pereche de șosete la un cunoscut magazin de haine

Poliția britanică a pornit o anchetă după ce mai multe oase umane au fost descoperite într-o pereche de șosete într-un magazin Primark din Colchester, pe 10 decembrie, oamenii legii fiind sesizați pe 2 ianuarie.

„Oasele nu par să fie de la un cadavru care a suferit traume recente și nici nu aveau urme de piele sau alte particule pe ele”, susține un purtător de cuvânt al poliției din regiunea Essex, potrivit news.yahoo.com.

Un purtător de cuvânt al magazinului Primark susține că a fost deja lansată o investigație separată față de cea a poliției și s-a luat legătura cu fabrica care a produs perechea de șosete. Conducerea fabricii neagă că oasele ar fi fost puse de angajați săi.

„Nu există nicio dovadă că oasele au fost puse în interiorul șosetelor în fabrică, fiind foarte probabil ca rămășițele umane să fie plasate de un individ în magazin, motivele fiind încă necunoscute”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Primark.

Magazinul și-a cerut scuze de la clienți pentru incidentul șocant.


CITEȘTE ȘI: 114 ani de la nașterea lui Birlic. Ion Dichiseanu: „Era o persoană extrem de emotivă. În afara scenei, nu lega două vorbe!”


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close