Mergi direct la conținut »
Obsesia Elenei Ceaușescu. Voia să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor
Ştiri Libertatea > Ştiri > Obsesia Elenei Ceaușescu. Voia să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor

Obsesia Elenei Ceaușescu. Voia să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor

Elena Ceaușescu, fosta soție a dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, era obsedată să vadă cum fac sex soțiile nomenclaturiștilor.

De Dana Aramă,

Elena Ceaușescu a avut tot felul de obsesii de-a lungul vieții. Una dintre acestea era să afla cum fac amor soțiile nomenclaturiștilot.

Consoarta dictatorului Nicolae Ceaușescu ajunsese să îi pună pe agenți să planteze microfoane în camerele acestora, după care asciulta casetele cu înregistrările, disperată să afle detalii din intimitatea altor oameni.

Pe Elena Ceaușescu o interesa în mod special viața intimă a actriței Violeta Andrei, soția ministrului de Externe Ștefan Andrei.

Dezvăluiri în acest sens au fost făcute publice în cartea „Orizonturi roșii, scrisă de Ion Mihai Pacepa.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.
– C…a dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele.
Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în „camera din spate”, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”.

Obsesia Elenei Ceausescu nu se oprea aici. Nevestei dictatorului comunist îi plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

Close
Închide
  Close