Mergi direct la conținut »
Ofițerul care a amenințat-o pe Emilia Șercan este angajat de un an la Academia de Poliție
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ofițerul care a amenințat-o pe Emilia Șercan este angajat de un an la Academia de Poliție

Ofițerul care a amenințat-o pe Emilia Șercan este angajat de un an la Academia de Poliție

Persoana care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan este ofițerul Bărbulescu George Adrian, potrivit G4Media, care citează surse judiciare. 

De Andreea Radu,

„Acesta a fost găsit pe raza municipiului Slatina urmând a fi adus în calitate de suspect în București în baza unui mandat de aducere, unde sunt puse în aplicare doua mandate de percheziție”, au declarat surse din poliție pentru G4Media.ro.

Bărbulescu George Adrian lucra la biroul de cooperare inter-universitară al Academiei de Poliție, unde fusese angajat imediat după absolvire, în 2018, potrivit surselor citate.

Pe site-ul Academiei de Poliție, Gheorghe-Adrian Bărbulescu apare pe lista celor admiși în 2018 la programul de studii universitare de masterat „Comunicare socială proactivă a Poliției”.

Locuința ofițerului de poliție, angajat al Academiei de Poliție A.I. Cuza, a fost percheziționată în această dimineață, după ce acesta a fost identificat drept suspectul principal în cazul amenințării trimise jurnalistei Emilia Șercan.

Amenințările primite de Emilia Șercan vin după ce jurnalista a publicat recent mai multe anchete despre tezele de doctorat plagiate și a dezvăluit și rețeaua de plagiate de la Academia de Poliție.

Emilia Șercan a reacționat la informația că persoana care a amenințat-o cu moartea este un ofițer din Slatina, membru al Academiei de Poliție. Jurnalista a declarat că este consternată și că nu-i vine să creadă că a primit SMS-ul din partea unui om al legii.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Jurnalista Emilia Șercan, amenințată cu moartea. A dezvăluit rețeaua de plagiat de la Academia de Poliție. Mesajul de amenințare


Close
Închide
  Close