De Viorel Tudorache,

Avocatul Robert Ionescu, împuternicit al firmei BSG Business Select SRL, a reacționat după ce directorul general al CN Unifarm a declarat, vineri, pentru Libertatea că ”au oferit și un preț bun de 2,60 lei fără TVA/masca”.

Robert Ionescu: ”Prețul nostru de vânzare a fost de 2 lei/masca”

”Este menționat în mod greșit prețul de 2,6 lei/buc, fără TVA, în ceea ce privește măștile de protecție ce fac obiectul Contractului de vânzare-cumpărare dintre Societatea noastră și CN Unifarm.

În realitate, de fapt, prețul nostru de vânzare al măstilor către CN Unifarm a fost de 2,0 lei/buc, fără TVA!”, a precizat Robert Ionescu, fost viceprimar general PNG-CD al Capitalei, după care a fost numit de premierul Emil Boc în funcția de președinte al Agenției de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială.

Directorul general Unifarm: ” E corect, o mască a costat 2 lei. Îmi cer scuze. Am confundat cu alte contracte”

Contactat de Libertatea, directorul general al CN Unifarm S.A, Adrian Ionel a verificat contractul și a recunoscut că s-a încurcat în cifre. ”Într-adevăr, este corect. Prețul unei măști a fost de doi lei, fără TVA, 2,38 lei cu TVA inclus. Îmi cer scuze. Vineri, când v-am spus 2,60 lei/masca, fără TVA, am confundat cu alte contracte. Avem încă 30 de contracte în derulare și alte 400-500 de oferte”, a declarat directorul general al CN Unifarm S.A, Adrian Ionel.

Șeful Unifarm a precizat că valoarea contractului cu
BSG Business Select SRL este de 4.490.000 lei, plus TVA. ”Au fost un milion de măști și 25.920 de combinezoane. Un combinezon a costat 84,5 lei, fără TVA”, a explicat directorul general al CN Unifarm S.A, Adrian Ionel.

Citeşte şi:

Centrele pentru persoanele fără adăpost din București, deschise permanent în timpul crizei de coronavirus

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | În ultimele 24 de ore, a scăzut numărul deceselor în țările unde se înregistraseră cei mai mulți morți

LIVE UPDATE | Coronavirus în România: 3.864 cazuri de COVID-19 confirmate. Numărul deceselor a ajuns la 151