MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 18:48

Omul care l-a snopit în bătaie pe Conor McGregor amenință UFC!

Distribuie

Khabib Nurmagomedov a amenințat că va părăsi UFC după ce a fost pedepsit pentru a pornit o bătaie generală în public, în urma meciului câștigat cu Conor McGregor.   

Campionul la categoria ușoară l-a bătut pe McGregor sâmbătă, apoi a sărit din ring și l-a atacat pe partenerul de antrenament al irlandezului, Dallon Danis, ceea ce a stârnit o bătaie generală. În cadrul acesteia, McGregor a fost pocnit de colegul de echipă a lui Khabib, Zubaira Tukhugov.

Acum, la cinci zile după incident, rusul le-a transmis șefilor UFC că va demisiona din companie dacă Tukhugov va fi pedepsit pentru că l-a pocnit pe McGregor. Totodată, el a mai acuzat că nu a primit banii după luptă, scrie Mirror.

”De ce nu ați concediat pe nimeni când echipa lor (lui McGregor – n. red.) a atacat autobuzul echipei mele și a rănit câțiva oameni în aprilie? Puteau să ucidă pe cineva acolo. De ce nu a zis nimeni nimic despre faptul că ei mi-au insultat țara, religia, națiunea și familia? De ce trebuie să-mi pedepsiți echipa când ambele echipe au luptat? Dacă susțineți că eu am început, eu nu sunt de acord. Am terminat ce ei au început!”, a transmis rusul pe Instagram.

”Dacă credeați că o să tac, atunci vă înșelați. Ați anulat lupta următoare a lui Zuvaira și vreți să-l concediați pentru că l-a lovit pe Conor. Dar nu uitați că McGregor l-a lovit primul pe el și pe alt frate de-ai mei. Dacă îl veți concedia, ar trebui să știți că mă veți pierde și pe mine. Nu cedăm când vine vorba de frații noștri în Rusia și voi merge până la capăt pentru fratele meu. (…)”, a amenințat Khabib.


CITEȘTE ȘI: „Se dorește îndepărtarea pacienților români!” – Prinși într-un uriaș scandal de fraudă, medicii de la AKH Viena se apără cu aceleași replici precum spitalele noastre!


FOTO: HEPTA

Citește mai multe despre Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor și UFC pe Libertatea.

Comentarii