Mergi direct la conținut »
VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX” | Judecătoarea o ceartă pe victimă! „Mă deranjează orice zâmbet al victimei violenţei în familie”
Ştiri Libertatea > Ştiri > VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX” | Judecătoarea o ceartă pe victimă! „Mă deranjează orice zâmbet al victimei violenţei în familie”

VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX” | Judecătoarea o ceartă pe victimă! „Mă deranjează orice zâmbet al victimei violenţei în familie”

Într-o sală de judecată din România. Reporterul Libertatea este martor. „Orice zâmbet îmi afişaţi şi oricât de distractivă vi s-ar putea părea procedura şi starea în care vă aflaţi, acest zâmbet face cât 50 de probe”. Avocatul intervine și spune că este doar un tic nervos. Elena își mușca buza ca să nu plângă. „Nu mă interesează ce este, să-şi controleze mimica feţei! Este un zâmbet, să-mi fie cu iertare. (...) Să-şi controleze ticurile nervoase!”

Cum se poate întâmpla întâmpla așa ceva și ce măsuri a luat Inspecția Judiciară.

Daniel Horodniceanu nu are regrete pentru incriminarea pe degeaba a redactorului de la Radio România. Spune că articolul vine „într-o perioadă în care mi-am depus candidatura pentru ocuparea unor funcții importante în structura Ministerului Public”.

De ce nu vorbește șeful DIICOT despre acuzația de tip sovietic împotriva jurnalistei, luată de acasă la 6.00 dimineața?


Citește și:

STENOGRAME DIN PROCES. Cum îl scuză un judecător pe soțul care își bate soția: «Pe unii oameni, când iubesc, nu-i mai oprește nimic, nici legea»

CAZUL DIICOT CEAUȘIST. Horodniceanu spune că Libertatea scrie despre el pentru că și-a depus candidatura la Ministerul Public!

 

 
 
Close
Închide