De la 25.000 de lei la 109.000 de lei pe an. Așa a decolat salariul domnului Dragoș Nicolae Panțeru, fiul lui Florin Panțeru, primar din 2004 într-o localitate apropiată „salariatului” de top. La Dedulești, fiul este manager la o policlică cu 25 de paturi.

Dar fiul a fost pus în funcție de Consiliul Județean, unde președinte și majoritatea sunt tot  PSD. Și din 2018, fiul câștigă mai mult decât tatăl lui, primarul.

În afară de sângele PSD care le curge prin vene fiului și tatălui, fiul a mai găsit un motiv să ia salariul mare, sporul de 75%. Cu ce se confruntă fiul ca să merite sporul, vedeți la ora 10.30.

Fiului unui primar PSD i s-a mărit salariul cu 400% în doi ani! Absolvent de Sport, Dragoș Panțeru câștigă 2.000 euro pe lună, ca șef la o mică unitate de asistență medicală comunală!


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.


GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”