Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX | Un copil a fost ucis în comuna cu 36 de camere video și unde microbuzul școlar stă în parcare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX | Un copil a fost ucis în comuna cu 36 de camere video și unde microbuzul școlar stă în parcare

Adriana Nedelea LA FIX | Un copil a fost ucis în comuna cu 36 de camere video și unde microbuzul școlar stă în parcare

Primarul comunei Gura Șuții, unde a fost ucisă copila de 11 ani, spune că a pus la dispoziția Poliției imaginile de pe cele 36 de camere video ale localității. În acest păienjeniș de camere, locul de unde a fost luată Mihaela Adriana Fieraru nu este măturat de niciun obiectiv.

O altă ciudățenie a comunei este chiar decizia Primăriei. Constantin Dinu, edilul locului, afirmă cu subiect și predicat că: „Noi avem microbuz să-l avem, să fim pregătiți.”

Pentru că au școli în ambele sate ale comunei, au decis să țină microbuzul în parcare. Singurul care nu a rămas în parcare cu mașina lui închiriată a fost cetățeanul olandez, care a ales Gura Șuții pentru „vânătoare”. Și care a ales, în final, să se sinucidă.

La Adriana Nedelea LA FIX, la ora 10.30, vedeți cum a profitat cetățeanul olandez de vulnerabilitățiile unei lumi care nu protejează copiii.

Close
Închide
  Close