Fotografia originală umpărată de USR nu are plăcuță cu scrisul în română. Aceasta a fost adăugată, probabil, pentru a întări ideea că imaginea este din România.

Dăncilă anunță cu o gafă lansarea unui proiect educațional. „A fi educator înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi și să ții pasul cu noi metode de predare”, spune premierul, într-o declarație în care a enumerat realizările Guvernului în educație.

O învățătoare de la o școală de cartier din București transformă fiecare clasă într-un spectacol de teatru sau un loc din viitor, cu numeroase experimente. Profesoara se numește Consuela Colțan. Iată un fragment din timpul orei.

Emil Hurezeanu, într-un interviu pentru Libertatea: „Imaginea românilor revoltați sau întristați că nu pot vota în străinătate, în anii trecuți, ne urmărește”. Interviul integral, pe Libertatea.ro.

Și la ora 17:00, președintele Klaus Iohannis va face declarații de presă. Este așteptat ca șeful statului să anunțe dacă acceptă sau nu remanierea. Declarațiilor vor fi tranmise pe Libertatea.ro..

Citește și:

 

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO