MENIU CAUTĂ

(P) 3 sfaturi pentru festivalierii din această vară

Distribuie

Se anunță o vară plină de distracții, cu artiști de top veniți din toate colțurile lumii în orașe precum București sau Cluj, sau chiar la malul mării. Dacă vrei să participi la cele mai tari festivaluri din următoarele luni și să te distrezi alături de gașca ta, noi ți-am pregătit un mic ghid extrem de util. Iar dacă banii se termină rapid și ai nevoie de o finanțare urgentă pentru a simți că trăiești din plin întreaga experiență pe întreaga durată a festivalului, la finalul articolului îți explicăm cum poți accesa online un Credit Până la Salariu™, în cele mai favorabile condiții. 

Informații utile pe net

Dacă te pregătești să mergi la un festival alături de prietenii tăi și vrei să fii la curent cu ultimele vești despre artiști, program sau activările marilor branduri, fii mereu cu un ochi pe site-ul oficial sau pe paginile de Facebook sau Instagram ale festivalului.

În spatele acestor evenimente se află echipe întregi de marketing și PR, ce oferă cele mai tari vești și update-uri în timp real despre tot ce te poate interesa. Mai mult decât atât, interesează-te dacă festivalul la care participi are dezvoltată o aplicație pentru mobil, pentru a-ți fi mult mai ușor să afli informații utile, chiar din mijlocul festivalului.

 Cea mai bună cazare

Cea mai bună cazare nu se află de fiecare dată la cele mai luxoase hoteluri din oraș, iar dacă ai răbdare să cauți ceva cochet și la un preț mai mult decât decent, te poți bucura de cele mai bune ore de odihnă în pauzele dintre reprizele de distracție. Cum găsești cazări excelente? Nu trebuie decât să descarci o aplicație de genul Airbnb, pentru a fi la curent cu cele mai bune variante de cazare în regim hotelier, în zona festivalului vostru.

Trebuie să te miști foarte repede însă, pentru că, în acele zile, va fi mare bătaie pe locuri.

Dacă ai nevoie urgentă de bani pentru a plăti rapid cazarea, poți obține credite online, ce îți pot deschide în doar câteva ore ușa unei cazări de vis. Despre acest lucru vorbim însă puțin mai târziu.

Mai puțin cash, mai mult pe card

Înainte de toate, festivalurile înseamnă extrem de multă agitație. Dacă vrei să te distrezi așa cum trebuie la un festival din această vară, ultimul lucru de care vrei să ai parte este pierderea banilor sau a actelor în agitația de acolo. De aceea, îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să ții la tine cât mai puțin cash, pentru o pagubă cât mai mică.

Dacă rămâi de tot fără bani, ține cont de faptul că există întotdeauna soluții. Un împrumut rapid, pentru care aplici online în aproximativ 7 minute, îți poate aduce o sumă de până la 2000 de lei, pe care o vei putea restitui ulterior la salariu. Mai multe despre această opțiune de finanțare, mai jos.

Împrumut rapid pentru orice urgență festivalieră

Dacă întâmpini o anumită urgență și vrei să faci rapid rost de bani, aplică online pentru un credit ifn, iar banii îți vor fi virați în cont la doar câteva ore după ce cererea ta a fost aprobată. Extrem de flexibil, un astfel de credit online îți lasă libertatea de a alege suma dorită (de până la 2000 de lei), precum și data la care vrei să restitui această sumă de bani.

Dacă ești la primul împrumut, Creditul Până la Salariu™ îți aduce niște avantaje: 0% dobândă și 0% comision, 100% distracție la festival, alături de gașcă și artiștii tăi preferați.

Comentarii