MENIU CAUTĂ

(P) 7 arme din plante împotriva grăsimii

Distribuie

Specialistul în nutriţie de peste 20 de ani Gerlinéa  îţi oferã soluţii de slãbit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente în lupta cu toxinele sau kilogramele în plus. Fiecare concentrat are o țintă precisă: accelerează metabolismul, topește stratul adipos, subțiază talia, elimină apa, grăsimile și toxinele.

DETOX ȘI DRENAJ

Gerlinéa Drenaj Apa este o băutură cu cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxiant), brusture (detox), urzică moartă albă și crețușcă (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), ceai verde (acelerează metabolismul, topește grăsimile). Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 29,3 lei/500 ml.

 Gerlinéa Drenor Detox Bio este o băutură din păpădie (detox), coacăz negru și ceai verde (sprijinã funcţiile de eliminare ale organismului) și frunze de măslin (antioxidant). Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 34,9 lei/500 ml.

Gerlinéa Shot Detox Anghinare este un concentrat din frunze de anghinare, detoxifiant, susține funcția hepatică, ajutând la slăbire. Cu suc concentrat de mere. Plan pentru 7 zile.Consumã-l de preferinţã rece. Preţ recomandat:  37,90 lei/70 ml.

ARDE ȘI ELIMINĂ GRĂSIMILE, ACCELEREAZĂ METABOLISMUL

Gerlinéa Destocant Grăsimi  este un supliment alimentar pe bazã de plante din frunze de nopal și mate,cu efect de ardere și eliminare a grăsimilor. Plan pentru 2 sãptãmâni. Preţ recomandat: 31,42 lei/28 cpr.

Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar pe bazã de plante: guarana, mate, brusture și fenicul, care te slăbesc și reduc grăsimea de pe burtă! Plan pentru 2 sãptãmâni. Preţ recomandat: 31,43 lei/45 cpr, 3 cpr/zi

Gerlinéa Ardere Grãsimi este o băutură cu ceai verde (reduce absorbţia lipidelor şi a glucidelor), guarana (eliminã grãsimile) și ortosiphon (elimină toxinele și te ajută să slăbești). Îndulcit cu extract de stevia. Plan pentru 10 zile. Preţ recomandat: 34,90lei/500ml.

Gerlinéa Program de slăbire – 4 acţiuni este un supliment alimentar pe bazã de plante cu guarana, ceai verde, ginseng. Bogat în vitamina C, controlează greutatea, elimină grăsimile, îmbunătățește metabolismul glucidic, reduce oboseala. Plan pentru 28 de zile.  Preţ recomandat: 32,42 lei/28 cpr.

Le găsești pe www.nutrivita.ro

Comentarii