MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 16:55

(P) Cele mai dorite jucării L.O.L se găsesc la Noriel!

Distribuie

Știi ce le place fetițelor? Să caute peste tot, să descopere lucruri neobișnuite, să-și imagineze lumi pline de magie. Iar pentru a prinde curaj și a porni în noi aventuri, adesea vor să fie însoțite de jucăriile preferate.

Și cu cât acestea sunt mai micuțe, cu atât sunt mai ușor de luat oriunde călătorește prințesa familiei. Pentru că sigur nu se va despărți ușor de cei mai buni prieteni, fie ei animăluțe sau păpuși.

Acum cele mai iubite și colecționate jucării sunt cele din gama L.O.L Surprise de la Noriel, care au cucerit întreaga lume, in 2017 obtinand chiar premiul „Jucaria anului'. De ce sunt atât de îndrăgite? Simplu, pentru că sunt foarte simpatice, pot fi luate peste tot, au accesorii diverse și, mai ales, te surprind de fiecare dată.

Gama L.O.L Surprise Seria 3 este adusă în România exclusiv de către Noriel și acum este disponibilă în magazine și online. În gama L.O.L. Surprise Pets  sunt 35 de figurine drăguțe în formă de animăluțe care vin în completarea gamei de păpuși L.O.L. Surprise.

Pentru că vara înseamnă neapărat și o excursie la mare, caută și L.O.L. Surprise Pearl , o ediție limitată care ascunde foarte multe accesorii și 2 păpușele. Pachetul conține o perlă spumantă și 6 perle micuțe asezate în jurul ei, fiecare conținând un accesoriu surpriză. Ambalajul poate fi folosit cu ușurință drept geantă de mână sau cutie de depozitare pentru jucăriile preferate. Si pentru că fetițele sunt preocupate de modă încă de la cea mai mică vârstă, nu uita nici de L.O.L Surprise Charm Fizz, o sferă pe care trebuie să o dizolvi în apa ca să descoperi ce accesoriu ai câștigat. Este amuzant și incitant, pentru că abia la sfârșit afli ce se ascunde aici. Cu cât adună mai multe asemenea accesorii pentru brățara ei, cu atât aceasta va fi mai specială și mai admirată.

Acum în topul preferințelor au urcat aceste figurine micuțe, simpatice și care vin însoțite de o mulțime de accesorii. Surprinde-ți plăcut fetița cu o jucărie care-i va trezi interesul și pe care o va adăuga la colecția ei favorită!

 

Comentarii