MENIU CAUTĂ
02 Noi. 2017 10:24

(P) Cuptoarele INTEGRA de la Hansa, un alt mod de a găti. Ce funcții spectaculoase au cuptoarele și hotele INTEGRA!

Distribuie

Când vine vorba despre tehnologie la superlativ, cuptoarele INTEGRA de la Hansa îndeplinesc cerințele și celor mai exigenți clienți.

Hansa a dezvoltat cuptoare cu suprafețe plane, menite să vină în ajutorul tuturor. Datorită încorporării butoanelor push-pull și utilizării de materiale de înaltă calitate, menținerea curățeniei suprafețelor cuptorului este mai rapidă și mai ușoară, economisind astfel timp prețios.

Designeul nu a fost nici el ignorat. Plitele INTEGRA au fost desenate astfel încât să permită potrivirea perfectă a acestora în spațiul din interiorul bucătăriei.

Acestea vin la pachet cu o multitudine de funcții:

Panourile cu senzori ale plitelor INTEGRA sunt, fără îndoială, ușor de utilizat, mai ales când este necesară curățarea plitelor.

Indicatorul de căldură reziduală specifică intervalul în care zona de încălzi()re este încă fierbinte.

Funcția de fierbere rapidă este ideală, plita reducând automat temperatura la un moment presetat.

Temporizatorul inteligent și elegant permite programarea duratei de preparare pe zona selectată, pentru o durată de până la 99 de minute.

Care sunt funcțiile hotelor Integra

Asemenea celorlalte aparate electrocasnice de bucătărie, hotele Hansa au fost de asemenea dotate cu comenzi pe bază de senzori. Acestea au un panou tactil și dispun de mai multe funcții utile. Una dintre acestea constă din oprirea automată a ventilatorului care va face ca mirosurile neplăcute din bucătărie să devină de domeniul trecutului.

Pentru mai multe produse si informatii, vizitati www.hansa-home.ro

 

Comentarii