MENIU CAUTĂ

(P) Descoperă tainele lumii prin experimente!

Distribuie

Este cunoscut că toate informațiile teoretice se înțeleg și se fixează mai repede când avem și posibilitatea să experimentăm, să observăm direct procese și reacții chimice, mecanisme, organisme vii etc. De aceea, dacă vrei să oferi unui copil de peste 8 ani un cadou interesant, ia în calcul seturile educative Science4You, cu ajutorul cărora poate descoperi cum se fabrică sapunul, parfumurile, diverse arome sau învață să faca vestitul slime.

Cu setul Laboratorul de știință poate face o rachetă fantastică folosind o reacție chimică, o bombă gazoasă sau o pungă exploziva, deprinzând noțiuni primare de chimie într-o manieră super amuzantă. Setul conține accesoriile necesare pentru 28 de experimente!

Dacă ai o fată, mai mult ca sigur va fi fascinată de setul Primul meu SPA , care o învață să-și fabrice singură uleiuri aromate, bile de baie efervescente, săpun cu flori uscate și multe altele.

Foarte educative sunt și produsele din gama Eastcolight, care deschid apetitul spre cunoștere, mai ales al celor interesați să studieze biologie, anatomie, astrologie. Pentru un copil care dorește să ajungă doctor, setul Eastcolight Corpul uman, cu model realist format din 16 bucăți, cu o triplă structură, manual complet, calculator pentru calorii, cartonase cu informații, va fi un ajutor neprețuit. Un biolog în devenire va aprecia setul Eastcolight Microscop , cu 65 de piese, pe când un pasionat de stele va considera absolut necesar să dețină jucăria interactivă Telescop Astronomic Eastcolight.

Aceste produse sunt dedicate copiilor de peste 8 ani și pot fi gasite doar in magazinele Noriel sau pe www.noriel.ro, unde găsești și alte produse foarte atrăgătoare și educative. Investește inteligent și susține pasiunea pentru știință a copilului tău. Îți va mulțumi și peste ani te vei mândri cu rezultatele lui!

Comentarii