MENIU CAUTĂ

(P) Gelurile UV în formulă completă pe NoliaShop.com

Distribuie

Realizarea unei manichiuri perfecte cu ajutorul gelurilor speciale este o misiune dificilă. Nu oricine poate realiza o astfel de lucrare de artă, pentru că asta este de fapt. Sunt necesare priceperea, o mână talentată si totodată produse profesionale.

Nolia Nails, magazin online dedicat femeilor, pune la dispoziția acestora o varietate de produse, în varianta completă, pentru o manichiură ireproșabilă. Începând de la soluțiile pregătitoare și până la diverse consumabile și accesorii, se găsesc pe site variante multiple de produse, la prețuri potrivite.

Iată care sunt câteva dintre produsele dedicate construcțiilor cu gel pe care doritoarele pot să le comande de la Nolia. Acestea sunt prezentate sub forma unui scurt ghid pentru o mai bună desfășurare a misiunii de realizare a unei manichiuri exemplare.

Soluțiile de pregătire și gelul de bază

Pentru a realiza o lucrare ce vizează unghii false cu un efect cât mai natural, etapa de început este esențială. În acest sens Nolia Nails propune o gamă completă de soluții și geluri, cu efect dezinfectant puternic. Este asemenea unui tratament întrucât reglează PH-ul unghiilor, absorbind cu succes și umezeala din unghie.

Cât despre gelurile de bază disponibile pe site, aplicarea lor este recomandată întrucât acestea reușesc să asigure aderența corespunzătoare următoarelor straturi de gel ce vor fi aplicate. Se recomandă un strat subțire, iar pentru asta este suficientă o picătură din produs, oricare ar fi tipul lucrării ce urmează a fi realizată – tips, construcție sau întreținere.

Aplicarea se face prin mișcări circulare, în apropierea cuticulelor, dar de preferat fără a le atinge. Apoi urmează polimerizarea.

Ulterior aplicării respectivului gel, se recomandă un primer, care nu are conținut de alcool. E de preferat a se usca în aer pentru aproximativ 30 secunde. Va oferi unghiei un aspect lucios și reprezintă  liantul ideal intre unghie și gel.

Gelul de construcție

Acest tip de gel poate fi de mai multe tipuri, transparent sau de camuflaj, autonivelant sau de tip jeleu, fluid sau mai vascos.  Alegem un gel de tip camuflaj atunci cand dorim o nuanta naturala sau atunci cand optam pentru o manichiura de tip french. Gelul de camuflaj are rolul de a masca imperfectiunile unghiei sau de a prelungi patul unghial. Se poate folosi atat pentru intretinere, prelungirea unghiilor sau pe tips. Desigur că nu doar în acest context este potrivit gelul de construcție. Acesta oferă unghiei un aspect natural si o rezitenta crescuta. Pe noliashop.com sunt disponibile produsele în variante multiple.

Cele interesate pot accesa secțiunea special dedicată gelurilor de construcție dacă doresc să opteze pentru un produs de consistență medie, cu modelare ușoară sau din contra un produs dens ce nu curge in cuticula. Se recomandă aplicarea doar după ce a fost trasată marginea cu bonding gel.

Prezintă numeroase calități. Nu e ca gelurile din comerț de calitate inferioară care fac bule și ard în lampă. Finisarea cu gel unghii de la Nolia Nails se realizează fără efort, fiind așadar potrivit pentru saloane, atât pentru construcții, tips, cât și întrețineri.

Gelurile de pictură

Completarea manichiurii cu geluri vopsea de la Nolia se realizează fără efort și cu plăcere. Asta se datorează faptului că prezintă o consistență fluida-cremoasa. Întinderea lor este ușor de realizat, nivelarea de asemenea, iar timpul de polimerizare este unul scurt.

Prezintă un grad de acoperire ideal, chiar și atunci când culorile alese sunt pastelate sau deschise. Sunt ideale pentru aplicarea foliilor de transfer datorită stratului de dispersie redus. Specialiștii Nolia Nails le recomandă atât și pentru design-urile de tip filigran în relief, după preferințe cu sau fara pudră acrilică, pudra acrilica ofera un spect mat si volum designului.

Sunt alese de publicul larg atât pentru aplicarea pe toată suprafața unghiei, cât și pentru design și pictură sau french de exterior. Prezintă avantajul că sunt compatibile cu orice sistem – acryl, gel sau ojă semipermanentă. De asemenea acestea sunt economice, au un grad optim de acoperire prin utilizarea unei cantități mici de produs. Sunt disponibile pe site într-o varietate de nuanțe, astfel că cele interesate le pot comanda în culorile dorite.

Finish-ul

Desigur că trebuie utilizat și un finish eficient, care să ofere rezistență unghiilor, mai ales în caz de lovituri sau zgârieturi. Cu ajutorul acestuia, manichiura rezistă până la 6 săptămâni, cu îngrijirea corespunzătoare a unghiilor desigur. Este un gel elastic, ce se poate aplica peste accesoriile de tip nail art diverse. Nu crapa, nu se îngălbenește. Se aseamănă ca și consistență cu oja de unghii, având însă compoziția chimică de gel.

Atât aceste produse, cât și alte accesorii și geluri pentru unghii pot fi comandate de pe noliashop.com, la prețuri diverse.

Comentarii