MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2018 17:16

(P) Pro Diesel Grup îţi oferă reparatii injectoare şi pompe de injectie

Distribuie

Reparatia injectoarelor si a pompelor de injectie sunt astăzi într-o perioadă de mare căutare.  Astfel că de cele mai multe ori este foarte greu să alegi o echipă cu care să colaborezi şi să te bucuri de servicii la un stardard înalt, mai ales atunci când ai nevoie de un service autorizat pentru reparatii injectoare. Însă pentru că ştim cât de mult contează pentru tine ca reparatia injectoarelor si a pompelor de injectie să fie făcute bine şi diagnosticate corect, astăzi îţi recomandăm echipa Pro Diesel Grup, specialişti Bosch.

Aceştia iau în serios tot ce cuprinde ramura de injectoare, reparatii pompe de injectie, oferindu-ti cele mai bune servicii de testare, diagnosticare pe standuri specializate, precum si reparatii pentru pompele de injectie si injectoare diesel. Şi nu doar atât. Acum ai ocazia să vezi dacă reparaţia este conformă, direct de pe telefonul tău mobil. Cum poţi să vezi asta? Ei bine, cu ajutorul aplicaţiei Quality Scan By Bosch, despre care îţi vom relata mai multe în rândurile ce urmează.

QualityScan by BOSCH – garanţia calităţii reparaţiilor efectuate de PRO DIESEL GRUP. Află totul despre aplicaţie!

Injectoarele şi pompele de injectie Common Rail Bosch care sunt reparate de către specialişti Bosch Diesel, sub egida Pro Diesel Grup,  sunt marcate întotdeauna cu elemente speciale de identificare.  Marcarea injectoarelor Common Rail ( CRI) şi a pompelor de înaltă presiune Common Rail ( CP) se face cu etichete adezive, sau prin cleme în cazul injectoarelor Common Rail pentru camioane ( CRIN).  Astfel că odată ce sunt lipite, cu ajutorul codurilor QR de pe etichetele şi elementele de identificare, poţi ajunge la informaţiile pe care ţi le doreşti să le afli, fără să mai inserezi manual codurile pe site-ul oficial http://www.qualityscan.bosch-automotive.com/Account/Login.aspx

Cum o poţi folosi?

Odată ce specialiştii Pro Diesel Grup ţi-au efectuat ceea ce aveai nevoie, vei găsi pe injectoarele sau pompele de injectie reparate, elementele speciale de identificare, poţi opta pentru a le scana, iar cu ajutorul codului de bare de pe ele, vei avea acces la informaţii legate de reparaţie, ca de exemplu: ID-ul de reparaţie , terminarea garanţiei, coduri IMA sau datele de contact ale atelierului care a efectuat reparaţia.  Aplicaţia QualityScan by Bosch este disponibilă atât pe AppStore cât şi pe Android.

Ce trebuie să ştii despre Pro Diesel Grup!

Calitatea reparaţiei Bosch implică echipamente de testare acreditate, metode de reparare şi verificare specifice, date de verificare şi piese de schimb originale Bosch, dar şi angajaţi instruiţi în centrele de şcolarizare Bosch. Astfel că asta îţi garantează deja o foarte bună funcţionare în tot ceea ce priveşte sistemul de reparaţie şi diagnosticare. Îţi oferă soluţia autorizată, folosind tehnologia de reparaţie şi planurile de testare utilizate de producătorii sistemelor de injecţie.

De ce să îi alegi pe ei?

  • Pro Diesel repară injectoare si pompe de injectie Bosch.
  • Dezasamblează pompele si injectoarele şi le curăţă cu ultrasunete tocmai pentru a elimina impuritatile, iar apoi continua cu înlocuirea componentelor uzate, cu piese de origine Bosch.
  • Angajaţii lor sunt intruiţi în centrele de formare Bosch.
  • Îţi oferă dovada calităţii prin aplicaţia QualityScan By Bosch.
  • Primeşti un injector reparat în funcţie de fişa tehnică şi protocolul de testare, însoţit de un certificat de garatie valabil 12 luni.
  • Au un stoc extrem de mare de piese de schimb Bosch şi Delphi, iar asta grabeste semnificativ procesul de reparare.

Pro Diesel Grup este autorizat Bosch în diagnoză şi reparaţiile sistemelor de injecţie, având o experienţă de peste 30 de ani. Suntem siguri că acum recomandarea noastră o să îţi prindă bine când vei avea nevoie de reparaţiile specialiştilor Pro Diesel Grup, astfel că îţi punem la dispoziţie chiar şi adresa de contact. Îi poţi găsi la adresa:  Calea Moldovei nr.611, Localitate Hemeiuş, Bacău, DN 15. Telefon: 0744851538

Comentarii