MENIU CAUTĂ
02 Mar. 2018 12:23

(P) Vacanță de lux în Belek

Distribuie

Belek este una dintre cele mai fermecătoare staţiuni din provincia Antalya, unde să petreci o vacanță relaxantă pe nisipul fin scăldat de ape azurii dar și cu numeroase oportunităţi de activităţi sau excursii în împrejurimi, care te vor îmbogăţi cu frumoase amintiri şi un bronz pe măsură.

Profită de ofertele speciale la vacanțele all inclusive în Turcia de la Europa Travel și alege un sejur low-cost cu avionul în Belek, la tarife imbatabile și servicii turistice de 5*.

Staţiune cu un farmec aparte

Situată la o distanţă de 30 km de provincia Antalya, staţiunea Belek se mândreşte cu numeroase atracţii turistice, cât şi moderne ce oferă locului un stil aparte. Aici vei descoperi o combinaţie surprinzătoare între situri istorice, plaje însorite, băi termale şi terenuri de golf de clasă mondială, hoteluri de lux şi localnici ospitalieri, care fac din Belek un loc fermecător şi atractiv pentru turiştii de toate vârstele.

Frumuseţea naturală care înconjoară Belek, cu marea de un turcoaz sclipitor pe de o parte şi munţii falnici acoperiţi de o vegeaţie luxuriantă, pe de altă parte, împreună cu atracţiile istorice şi varietatea de oportunităţi de activităţi fac din acest loc cu iz exotic destinaţia de vacanţă ideală pentru toate gusturile.

Diversitate de atracţii în Belek

Stațiunile turcești te cuceresc, de regulă, prin ofertele impresionante de all inclusive, iar Belek nu face excepție, însă vei găsi aici și numeroase alte oportunități de divertisment și descoperiri. În afară de plajele aparent nesfârșite, cu nisip fin și priveliști asupra pădurilor de pini și a Munților Taurus, poți admira faimoasele terenuri de golf de clasă mondială. Descoperă Teatru Aspendos  construit în secolul al II-lea, la poalele unei coline, care este astăzi cel mai bine conservat Teatru Antic din Turcia, cu o capacitate impresionantă de 20.000 de locuri, atât de bine păstrat, încât încă se mai țin aici concerte și recitaluri în sezonul estival.

La fel de captivantă poate fi și o vizită la orașul antic Termessos din Antalya considerat Parc Național datorită numeroaselor specii de plante și păsări pe care le găzduiește. Printre edificiile de patrimoniu pe care le vei întâlni aici se numără și Agora cu vechile rezervoare de apă și pietrele de temelie ale unei școli, un Teatru Antic și mai multe ruine ale unor clădiri ridicate de dorieni.

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Sejur Antalya – Belek

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa 5* – tarife de la 436 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu ultimate all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Comentarii