MENIU CAUTĂ
03 Apr. 2018 10:53

Părerea voastră contează! Ce scriu cititorii Libertatea despre campania #salvatipipera

Distribuie

Zeci de mii de oameni se înghesuie, în fiecare dimineață de luni până vineri, pentru a ajunge la muncă, în Pipera. Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România, prin care se trage un semnal de alarmă cu privire la adevăratele probleme din Pipera.

De câteva zile, reacțiile cititorilor curg pe rețelele de socializare și pe site-ul Libertatea, dar și pe site-ul petitieonline.com. Majoritatea cititorilor lucrează în zonă și se plâng de traficul infernal și de lipsa spațiilor verzi.

  • „Îmi pasă și vreau să trăiesc într-un oras european, nu într-un oraș ce se sufocă de la an la an”, Denis Fira.
  • „Buna inițiativa. Felicitari! Lucrez într-una dintre cladirile de birouri de pe Bd. Dimitrie Pompeiu”, Maria Balint.

 

  • „În ultimii 2 ani am ajuns să petrec peste 10 ore din viață săptămânal în trafic – a ajunsă să fie o luptă zilnică să ajungi la muncă. Nu mai pot să accept să își bată joc niște incompetenti de timpul, banii și demnitatea mea”, Adrian Grama.

 

  • „Nu există nici o urma de respect pentru cei care muncesc (și plătesc impozite) în aceasta zonă”, Radu Milosoiu.

 

  • „Muncesc în Pipera de 20 de ani și m-am confruntat mult timp cu timpul pierdut la volan. În prezent, mă confrunt cu disconfortul din metrou, legat de înghesuială de la orele de venire/plecare….”, Rodica Dîrzu.

 

  • „Susținem proiectul Salvati Pipera și considerăm importantă și starea psihică și mentală a celor care lucrează în această zona. De aceea am lansat acest program matinal care începe la ora 8.00 dimineata (adica evitati traficul dintre ora 8.00 si 9.00) mâine dimineață (miercuri 4 aprilie) facem o sesiune gratis – demo pentru cei care vor să vadă despre ce e vorba. Informații și înscrieri pentru sesiunea de mâine pe [email protected] respiram corect, meditam, ne relaxam. Adică, începem ziua frumos.”

 

  • „Semnez pentru că este imperativ necesar și pentru că trebuie”, Simona Goncea.

Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.

Citește mai multe despre #salvatipipera, #salvatipipera și pipera pe Libertatea.

Comentarii