Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO. Parlamentarii USR, cu măști pe față, în plen: ”Solidaritate cu zecile de mii de români gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Dragnea”

FOTO. Parlamentarii USR, cu măști pe față, în plen: ”Solidaritate cu zecile de mii de români gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Dragnea”

Parlamentarii USR, cu măști pe față, în plen. Deputații au vrut să protesteze față de violențele Jandarmeriei, din 10 august și au precizat că vor sta cu măștile medicinale pe față pe tot parcursul zilei de lucru în Legislativ. 

De Valentina Postelnicu,

SURSA FOTO: Adrian Manolache

„Gestul nostru este un gest pe care îl considerăm firesc de solidaritate cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea, evident şi încercarea de muşamalizare pe care o vedem că se construieşte uşor în fiecare zi. Nu trebuie să rămână aşa”, a spus liderul USR Dan Barna.

El a precizat că USR va pune o ”presiune constantă pe clarificarea responsabilităţilor pentru că faptul că Liviu Dragnea a decis să-i gazeze pe români în încercarea de a transforma România în stat autoritar”.

”Acest lucru nu trebuie să rămână aşa. Şi purtăm aceste măşti în dorinţa de a arăta Românilor ce s-a întâmplat şi a arăta că noi, USR, şi toţi cetăţenii merită să fie reprezentaţi corect în acest Parlament şi purtăm acest mesaj al revoltei şi a sentimentului de neacceptat că organele unui stat, jandarmeria, a putut să bată şi gazeze cetăţenii unui stat pe care îl considerăm democratic”, a  mai declarat Dan Barna.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

PNL depune moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru incidentele de la protestul Diasporei, din 10 august.

Anunțul a fost făcut, luni, de liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Parlament. Este prima moțiune simplă împotriva unui membru al Executivului, depusă în noua sesiune parlamentară de toamnă.

Citește și: Gabriela Firea, o nouă serie de atacuri la adresa lui Dragnea: „Nu i-a răspuns Corinei Creţu la telefon toată vara / Carmen Dan a fost prima pe lista lui Dragnea să fie prim-ministru”

 
 
Close
Închide
  Close