Mergi direct la conținut »
Patru bicicliști adolescenți au fost loviți de o mașină, la Zărnești. Șoferița nu s-a asigurat la intrarea într-o parcare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Patru bicicliști adolescenți au fost loviți de o mașină, la Zărnești. Șoferița nu s-a asigurat la intrarea într-o parcare

Patru bicicliști adolescenți au fost loviți de o mașină, la Zărnești. Șoferița nu s-a asigurat la intrarea într-o parcare

Patru adolescenți, membri ai unui club de ciclism din Zărnesti, județul Brașov, au fost loviți de un autoturism, marți dimineață, pe strada Mare, in  fata sediului Poliției Zărnesti, cei patru fiind transportați la spital.  Accidentul s-a produs din cauză că femeia aflată la volanul mașinii nu s-a asigurat la intrarea într-o parcare.

„O victimă prezintă răni mai grave, a fost preluată de o ambulanță cu medic. Celelalte trei victime nu sunt rănite grav și au fost preluate de un echipaj SMURD și o ambulanță”, a spus Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Polițiștii au stabilit că accidentul în care au fost răniţi cei patru adolescenţi a fost produs de o şoferiţă care voia să intre într-o parcare, însă nu s-a asigurat şi a intrat în plin într-un grup de şapte biciclişti cu vârstele între 14 şi 16 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu, femeia de 59 ani, din Zărnești, aflată la volanul unui autoturism pe strada Mare din oraș, dinspre Brașov spre Zărnești, a virat la stânga pentru a intra într-o parcare, a încălcat marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers şi a lovit un pluton format din 7 cicliști cu vârste cuprinse între 14 si 16 ani, sportivi de la un club local.

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea a patru cicliști, trei băieți și o fată, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului şi va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă”, potrivit sursei citate.

Citește și:

Jandarmeria explică de ce jandarmii aveau indicativele acoperite la manifestația din 10 august

Close
Închide
  Close