MENIU CAUTĂ

Patru motive care fac apartamentele cu 3 camere din acest cartier bucureștean alegerea ideală pentru familia ta

Distribuie

Odată cu creșterea familiei tale au crescut și pretențiile pe care le ai atunci când te gândești să faci o investiție într-un apartament. Ai nevoie de spațiu mai mult și de intimidate pentru fiecare membru al familiei, motiv pentru care te gândești probabil să cumperi în viitorul apropiat un apartament cu 3 camere care să îți ofere aceste beneficii. Dar spre ce cartier ar trebui să îți îndrepți atenția dacă ești din Capitală?

Potrivit Imobiliare.ro, Drumul Taberei poate reprezenta alegerea ideală în acest caz pentru că le oferă locuitorilor numeroase avantaje.

Găsești, mai jos, patru motive care fac din apartamentele cu 3 camere din Drumul Taberei alegerea ideală pentru familia ta.

1. Unități de învățământ la alegere – în acest cartier există numeroase grădinițe, școli și chiar și licee motiv pentru care copilul tău poate ajunge mereu la timp la ore.

2. Noua magistrală de metrou – având în vedere că pentru mulți dintre locuitorii Capitalei metroul este un mijloc de transport în comun indispensabil, odată cu deschiderea Magistralei 5, în 2018, vei ajunge la birou foarte rapid evitând perioadele lungi de timp pe care le-ai petrece altfel în trafic.

În plus, un apartament cu 3 camere și acces facil la metrou poatre reprezenta o investiție pe termen lung acesta putând fi închiriat sau vândut pe viitor mult mai repede.

3. Parc la doi pași de bloc – un alt element important pentru familiile cu copii este reprezentat de existența unui parc în apropierea blocului unde te poți plimba și unde copiii se pot juca. Parcul Moghioroș din Drumul Taberei îndeplinește cu siguranță această cerință.

4. Hipermarket-uri și mall-uri în apropierea casei – în această zonă există numeroase hypermarket-uri unde poți să îți faci cumpărăturile seara, după muncă, dar și două mall-uri unde te poți distra alături de copil în zilele în care vremea nu îți permite să mergi în parc.

Cât costă un apartament cu 3 camere în Drumul Taberei

Un apartament cu 3 camere, aflat la etajul 10 al unui bloc vechi din apropierea Parcului Moghioroș, a fost scos la vânzare recent de către proprietari pentru suma de 67.000 de euro.

Acesta se află într-o zonă liniștită, cu multă verdeață, și poate fi cumpărat mobilat parțial, un avantaj în cazul în care nu vrei să cheltuiești bani pe obiecte de mobilier care îți pot crește investiția cu câteva mii de euro.

Galerie foto – cum arată acest apartament

Locuința, care are o suprafață utilă de 64 de mp, se află la doar un minut de mers spre jos până la stația de metrou care va fi deschisă în zonă odată cu inaugurarea Magistralei M5 Drumul Taberei-Eroilor.

Consultă aici mai multe oferte pentru apartamente cu 3 camere în Drumul Taberei

Citește mai multe despre apartament pe Libertatea.

Comentarii