MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2012 09:52 , de Anamaria Lembrau

PDL, DUPĂ DEZASTRUL de la LOCALE: Prigoană şi-a scos din minţii colegii. Ce-a spus după eşecul de la Primărie li se pare INACCEPTABIL

Distribuie

Cristian Preda a declarat, la RFI, că PDL trebuie să admită că a pierdut alegerile şi să transmită mesajul că lupta continuă.
„Ochiul meu plânge, ca să zic aşa, pentru că am pierdut şi cred că trebuie să recunoaştem direct acest lucru, PDL a pierdut alegerile! A recunoaşte acest lucru înseamnă a arăta înainte de toate că nu suntem deconectaţi de realitate”, a spune Preda.
Europarlamentarul atrage atenţia asupra lui Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei care a fost bătut la scor de Sorin Oprescu, independentul susţinut de USL, aşa cum arată rezultatele alegerilor locale 2012.

Cristian Preda spune:”Am văzut tentaţia unora dintre colegii mei de a ascunde acest adevăr foarte neplăcut pentru noi. Unii s-au ascuns de tot şi n-au rostit un cuvânt, deşi în cultura democratică, atunci când eşti angajat într-o bătălie şi o pierzi, trebuie să spui: am pierdut, îl felicit pe învingător! Este un gest de bun simţ democratic elementar. Alţii au mers şi mai departe, nu s-au ascuns, dar au intrat într-un soi de registru al inconştienţei vesele, aş numi-o. E cazul domnului Prigoană, care a făcut un dezastru la Bucureşti şi care în ciuda acestui dezastru, ne spune că a făcut un scor excelent… Ăsta este un stil inacceptabil şi cred că trebuie să înceteze tipul ăsta de politică de proastă calitate, jignitoare la adresa publicului şi în acelaşi timp, o politică incapabilă de a accepta realitatea dură din faţa noastră!”
 
 

Citește mai multe despre Alegeri și PDL (Partidul Democrat Liberal) pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii