Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pe giurgiuveni nu îi ține în casă nici pandemia și nici ordonanța militară

Pe giurgiuveni nu îi ține în casă nici pandemia și nici ordonanța militară

Chiar dacă pandemia de coronavirus a acaparat România, cetățenii din Giurgiu nu vor cu niciun preț să rămână acasă.

De Iulian Budușan,

Un număr de 161 de autovehicule şi 264 de persoane au fost verificate, respectiv legitimate de poliţiştii giurgiuveni în urma intrării în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 181.350 de lei, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

„Aseară, începând cu ora 22,00, poliţiştii împreună cu jandarmii giurgiuveni au efectuat o acţiune ce a avut ca scop principal verificarea nerespectării măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară numărul 2 din 21 martie 2020. În cadrul activităţii au fost controlate 161 de autovehicule şi legitimate 264 de persoane”, se arată în comunicatul de presă.

În urma acestor acţiuni au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor articolului 5 din Ordonanţa Militară nr. 2, în valoare totală de 181.350 de lei. 

Cum ne ferim de COVID-19

Un bărbat din județul Neamț a fost amendat de polițiști pentru că nu a respectat autoizolare. La doar câteva ore, acesta a ieșit din nou la plimbare.

Românii care au mințit că vin din Grecia au ieșit din carantină. Au intrat în țară cu autocarul acum 14 zile.

Un bărbat a fugit din izolare ca să se plimbe pe ulițele satului, în Vaslui. A fost prins și băgat în carantină.

Close
Închide
  Close