MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2018 15:17 , de Cătălin Tolontan

Pesta porcină africană din Teleorman a fost găsită pe domeniul de vânătoare al familiei Dragnea!

Distribuie

De aceea, Petre Daea a ieşit azi la Antena 3 şi a spus că e posibil ca porcii bolnavi din Teleorman să fie plantaţi intenţionat!

Petre Daea a susţinut azi, într-o intervenţie la Antena 3, că se întreabă dacă nu cumva plasarea celor doi porci în Telorman nu reprezintă o acţiune premeditată!

News.ro relatează pe larg momentul.

„Eu spun clar că îmi pun semne de întrebare dacă a fost intenţionat, dacă e o nesăbuinţă a cuiva. Organele abilitate vor stabili care e situaţia. Eu îmi pun semne de întrebare şi toţi ne punem semne de întrebare cum pot să ajungă două cadavre în pădure pur şi simplu”, a spus ministrul agriculturii.

Ministrul a dat dispoziţii celor din teritoriu să ceară „sprijinul organelor abilitate pentru a vedea despre ce este vorba. Nu ne putem juca cu asemenea situaţie!”.

Petre Daea n-a explicat aerul grav şi nici de ce are aceste bănuieli.

Pentru că, dacă ar fi spus-o, atunci ar fi fost siliţi să dezvăluie ceea ce ascund de câteva zile!

Conform informaţiilor Libertatea, cei doi porci domestici, morţi de pestă africană, au fost descoperiţi pe domeniul de vânătoare al familiei Dragnea.

Este vorba de pădurea de la Slobozia Mândră.

Locul este plasat la 19 kilometri în linie dreaptă de ferma de la Salcia, deţinută de Valentin Dragnea.

„Raportarea s-a făcut târziu, s-au temut de ceea ce se va întâmpla când se va afla că au fost găsiţi porcii exact pe domeniul lui Dragnea”, explică un angajat de la ANSVSA pentru ziar.

De aceea, analizele şi comunicarea rezultatelor au fost coordonate de la Bucureşti, deşi în mod normal direcţia judeţeană Teleorman ar fi trebuit să se ocupe de caz.

Domeniul de la Slobozia Mândră a fost dezvăluit ca proprietatea a lui Dragnea jr şi apoi a Teldrum în martie 2017, într-o investigaţie RISE Project.


Citește și: Pesta porcină a ajuns la Dragnea! Cazuri confirmate în apropiere de Salcia, unde are ferma băiatul șefului PSD! Teleorman, județul cu numărul 14!

România, în pericol să nu mai exporte carne de porc după auditul CE început azi! Noua hartă a focarelor de pestă porcină din țară

Comentarii