Mergi direct la conținut »
Peste 360.000 de euro descoperiţi într-un autocar pe ruta Bucureşti - Istanbul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Peste 360.000 de euro descoperiţi într-un autocar pe ruta Bucureşti - Istanbul

Peste 360.000 de euro descoperiţi într-un autocar pe ruta Bucureşti – Istanbul

360.000 de euro au fost descoperiți ascunşi într-un autocar care face curse regulate Bucureşti - Istanbul, de polițiștii de frontieră din Giurgiu.  Banii aparţineau unei femei care nu i-a putut justifica şi care a declarat că două persoane din Bucureşti au rugat-o să îi transporte în Bulgaria în schimbul unui comision. Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat, ascunse într-un autocar,mai multe pachete ce conțineau 223.000 euro şi 138.000 USD, sume de bani pe care un cetăţean român încerca să le scoată ilegal din ţară. În data de 02.09.2016, ora 19.00, la I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu Rutier, s-a prezentat pentru a ieși din țară  un cetăţean turc, şofer al unui autocar ce efectua curse pe relaţia Bucureşti - Istanbul si transporta ca pasageri 8 cetăţeni turci și 33 cetățeni români. Acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontiera au efectuat un control amănunțit asupra persoanelor, bagajelor acestora și autocarului. Astfel, în urma controlului, au fost descoperite, ascunse sub scaunul șoferului și sub spaţiul destinat pentru acumulatorii auto, mai multe pachete învelite în folie şi banda adezivă ce conţineau suma totală de 223.000 euro și 138.000 USD.

De Livia Lixandru,

Banii aparțin unui cetățean român

Din verificările efectuate a rezultat că banii aparțin Georgianei I., cetăţean român în vârstă de 35 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Giurgiu, care nu a putut justifica legalitatea provenienței și destinația sumelor de bani ascunse în autocar. Aceasta a declarat că a primit banii de la doua persoane din Bucureşti, care au rugat-o să-i transporte, in schimbul unui comision, în Bulgaria, unde urmau să se reîntâlnească şi să-i restituie.

 

Close
Închide
  Close