MENIU CAUTĂ

FOTO/ Imaginea săptămânii. Cum s-a ascuns Petre Daea de protestatari, în mașină, la nunta fiului lui Dragnea

Distribuie

Ministrul Agriculturii a fost surprins duminică seara, la nunta fiului lui Liviu Dragnea, într-o ipostază rară. Petre Daea s-a ascuns sub bancheta mașinii, de frica protestatarilor.

La intrarea în Snagov, invitații, politicieni cu greutate și oameni de afaceri, au fost întâmpinați de un grup de protestatari, care au încercat să blocheze accesul mașinilor și au strigat lozinci anti-PSD.

Printre invitați s-a numărat și Petre Daea, ministrul Agriculturii, care s-a prezentat la eveniment, dar a venit singur, cu șoferul. Acesta s-a ferit de privirile protestarilor și a încercat să se ascundă în spatele scaunului din față și a geamurilor fumurii, potrivit Click.ro.

petre_daea

FOTO: Click

Peste 700 de oaspeți a avut fiul lui Liviu Dragnea la nunta considerată evenimentul politico-monden al anului. Mulți dintre ei, grei din politică și oameni de afaceri. Meniul a fost sofisticat, pe bază de pește.Totuși, în zori, sarmalele s-au amestecat cu manelele.

Citește și

Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase

Citește mai multe despre petre daea, masina și PROTESTATARI pe Libertatea.

Comentarii