Mergi direct la conținut »
Priveghi cu petrecere, la o înmormântare din Ialomița. Cum motivează rudele gestul lor (VIDEO)
Ştiri Libertatea > Ştiri > Priveghi cu petrecere, la o înmormântare din Ialomița. Cum motivează rudele gestul lor (VIDEO)

Priveghi cu petrecere, la o înmormântare din Ialomița. Cum motivează rudele gestul lor (VIDEO)

Romică Rudai, un bărbat de 60 de ani, din Ialomița, ar fi lăsat vorbă ca la înmormântarea sa toată lumea să se distreze și nu să plângă, potrivit apropiaților săi. Acesta a murit pe 3 martie, astfel că rudele și prietenii lui s-au conformat și au procedat întocmai. Unul dintre ei a filmat totul și a postat imaginile, care au devenit virale.

De Dragoș Tănase,

Alin Cătălin, din Slobozia, județul Ialomița, este cel care a postat petrecerea de la priveghi pe pagina sa de Facebook. „Credeam că le-am văzut pe toate, dar m-am înşelat“, a comentat acesta.

Videoclipul a devenit în scurt timp viral, fiind distribuit de aproximativ 10.000 de ori. În imagini se poate vedea cum oamenii râd și dansează lângă „Nea Romică”, așa cum îl strigau toți în timpul vieții, potrivit Adevărul. Petre Munteanu, un apropiat al defunctului, a explicat – tot pe Facebook – că „aşa a dorit mortul, lumea să râdă, să se distreze, nu să plângă”.

Ulterior, au apărut și alte comentarii despre acest eveniment, de indignare sau ironice, pe rețeaua de socializare:

  • „Râd la înmormântări şi plâng la botezuri”
  • „După chef, cred că urma să-şi facă selfie cu mortul! Doamne, apără-le mintea!”
  • „Mai lipsește să se ridice și mortul să danseze!”
  • „Nu te mai miră nimic… Doamne!”
  • „Se bucură ca au scăpat de el!!!”
  • „Doamne ferește, asa ceva nu am mai văzut!!!

FOTO & VIDEO: Facebook.com


Citește și… Laura Codruţa Kovesi a fost confirmată drept candidatul Parlamentului European pentru șefia Parchetului European


 

Close
Închide
  Close