Mergi direct la conținut »
Primele măsuri luate de Poliția Română în cazul șoferului atacat la Sinești
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primele măsuri luate de Poliția Română în cazul șoferului atacat la Sinești

Primele măsuri luate de Poliția Română în cazul șoferului atacat la Sinești

Poliţia Română a luat primele măsuri în cazul soferului atacat la Sineşti, care a fost la un pas să fie prădat de hoţi în parcare, în timp ce se întorcea din vacanţa de 1 Mai.

De Remus Vlad,

Potrivit reprezentanţilor IGPR, rezultatele activităților de verificare vor face obiectului unui raport final, întocmit la nivelul Direcției Control Intern, aprobat de conducerea Poliţiei Române care vor fi dispuse următoarele măsuri:
1. înaintarea materialului conducerii Ministerului Afacerilor Interne, cu propunere de declanșare a procedurii cercetării prealabile a inspectorului șef al I.P.J. Ialomița.
2. declanșarea cercetării prealabile pentru 6 polițiști, și anume: inspector șef adjunct pe linie de ordine publică al I.P.J. Ialomița, inspector șef adjunct pe linie de investigații criminale, șeful Poliției municipiului Urziceni, a șefului Serviciului de Ordine Publică, a șefului Serviciului Investigații Crimnale și a șefului Postului de Poliție Sinești.

Şoferul a fost atacat în parcare, la Sineşti

Mihai Răzvan Moraru, soţia lui şi cei doi copii se întorceau spre Bucureşti din vacanţă chiar în seara zilei de 1 Mai. Chiar înainte de a intra în Sineşti, bărbatul a tras pe „dreapta” , în parcare, pentru a lua din portbagaj jucăria preferată a fetiţei lui.

În doar câteva zeci de secunde, autoturismul de teren a fost înconjurat de mai mulţi indivizi, iar unul dintre ei, cu un cuţit în mână, a tăiat cauciucul din dreapta spate. Simţind pericolul, omul s-a urcat repede la volan şi a demarat în trombă. A mers aşa, cu roata aproape pe jantă până la intrare în Afumaţi, acolo unde s-a întâlnit cu cei doi poliţişti de la Voluntari.


Citește și: EXCLUSIV. Mărturiile poliţiştilor din Voluntari care au ajuns primii la şoferul atacat la Sineşti! “Era într-o stare de agitaţie ca urmare a şocului suferit”


Close
Închide
  Close