Mergi direct la conținut »
Poliția s-a autosesizat în cazul medicului fals de la Spitalul Ilfov, după dezvăluirile Libertatea. Anchetatorii au cerut documentele de la dosarul de angajare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Poliția s-a autosesizat în cazul medicului fals de la Spitalul Ilfov, după dezvăluirile Libertatea. Anchetatorii au cerut documentele de la dosarul de angajare

Poliția s-a autosesizat în cazul medicului fals de la Spitalul Ilfov, după dezvăluirile Libertatea. Anchetatorii au cerut documentele de la dosarul de angajare

Polițiștii de la Secția de Poliție 9, din sectorul 2 al Capitalei, au început cercetările în cazul femeii care se dădea drept medic ginecolog la Spitalul Județean de Urgență Ilfov.

De Remus Vlad,

Surse din rândul anchetatorilor au confirmat pentru Libertatea că s-au sesizat din oficiu în cazul Ralucăi Daniela Bîrsan, voluntara care lucra ca medic la Ginecologie, deși s-a angajat în baza unei diplome de licență despre care Ministrul Sănătății a confirmat azi că este una falsă.

Polițiștii au cerut deja contractul de angajare și dosarul care conține toate documentele furnizare de falsul medic unității spitalicești. Potrivit acestora,  femeia în vârstă de 30 de ani urmează să fie audiată, după ce aceste acte votr fi analizate.

Anchetatorii nu exclud ca investigația să se extindă și la alți membri ai personalului spitalului, dacă vor exista suspiciuni că aceștia știau de situația falsului medic sau, mai mult, o și acopereau.

Potrivit acelorași surse, Raluca Daniela Bîrsan ar mai fi fost parte a unei investigații a polițiștilor de la Secția 9, după ce un medic din spital a făcut plângere pe motiv că i-a dispărut parafa din cabinet. Reclamația nu a fost însă făcută împotriva falsului medic, iar cercetările i-au vizat pe toți membrii personalului. Fapta a rămas clasată ca având autor necunoscut. 

Autosesizarea de azi a polițiștilor vine în contextul dezvăluirilor apărute azi în ziarul Libertatea despre „medicul” Raluca Daniela Bîrsan, o femeie care activează la secția de Ginecologie a unității spitalicești, pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără nici un aviz de la Colegiul Medicilor.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

În urmă cu puțin timp, ministrul Sănătății a susținut o conferință de presă în care a confirmat că diploma de licență și actul de rezidențiat furnizate de Raluca Daniela Bîrsan sunt false. Sorina Pintea a precizat că Raluca Bîrsan lucra în baza unui contract de voluntariat, nu de muncă, dar și că acest contract era unul restrictiv, „care nu permite să presteze un act medical”.

Citește și: 

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Reacția Colegiului Medicilor în cazul Ralucăi Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

O femeie a depus o plângere împotriva falsului medic Matteo Politi! A plătit aproape 500 de euro pentru o operație estetică de care nu este mulțumită

Close
Închide
  Close